Lifestyle

Η Τίνα Μελά είναι το όνειρο κάθε άνδρα

Η Τίνα Μελά είναι το όνειρο κάθε άνδρα
Ο λογαριασμός της Τίνας Μελά στο Instagram είναι απλά απόλαυση.

Την ανακαλύψαμε και σας την παρουσιάζουμε! Η Τίνα Μελά είναι ένας από τους λόγους που οι Έλληνες λάτρεις των μπουζουκιών περιμένουν πως και πως την επαναλειτουργία των συγκεκριμένων χώρων. Η εικόνα της ξανθιάς τραγουδίστριας κερδίζει και τον πιο δύσπιστο θαμώνα, καθώς το ταλέντο της στο τραγούδι συνδυάζεται αρμονικά με το επκληκτικό παρουσιαστικό της.

Η Τίνα έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια από το πέρασμά της στις αθηναϊκές πίστες. Η ομορφιά της έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, με τον ανδρικό πληθυσμό να καρτερεί για τις εμφανίσεις της, οι οποίες πάντα συνοδεύονται με φορέματα που κόβουν την ανάσα αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Ωστόσο εκτός από το πεντάγραμμο, φαίνεται πως γνωρίζει άριστα και το παιχνίδι των social media. Με 48.700 followers στο Instagram, το κάθε post της στο Instagram αποτελεί κι από ένα καρδιοχτύπι για τον ανδρικό πληθυσμό, που με μεγάλη του χαρά την γεμίζει με… likes. Οι φωτογραφίες της είναι η μία καλύτερη από την άλλη φροντίζοντας πάντα να αναδεικνύει τις φλογερές της καμπύλες. Η ξανθιά καλλονή μην ξεχνάμε πως έγινε γνωστή αρχικά ως μοντέλο ξεκινώντας την πορεία της το 2012.  Τα πρώτα χρόνια ασχολήθηκε αρκετά με τον χώρο της μόδας παίρνοντας μέρος σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες. Κάπως έτσι εξηγείται και η έφεση της στις ιδανικές πόζες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments