Αθλητισμός

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Ο μελλοντικός του ρόλος στην ομάδα έχει σχεδιαστεί

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Ο μελλοντικός του ρόλος στην ομάδα έχει σχεδιαστεί
Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Ο εμβληματικός αρχηγός του «Δικέφαλου» μόλις κρεμάσει τα παπύτσια του, θα έχει διαφορετικό πόστο στην ομάδα.

Το καλοκαίρι το σίριαλ της επιστροφής του απασχόλησε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης. Ειδικά, ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ήταν από τα πρώτα θέματα συζήτησης. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που επέστρεψε στον «Δικέφαλο», υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ανυπομονεί να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Το 14ήμερο καραντίνας που προβλέπεται για κάθε άνθρωπο θετικό στον κορωνοϊό ολοκληρώνεται και μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα ενταχθεί στην ομάδα.

Όπως, όμως, αναφέρει το metrosport.gr, είναι σαφές ότι η επανένταξη του «ασπρόμαυρου» κάπτεν στην ομάδα δεν έχει ορίζοντα μόνο για το διάστημα που θα παίζει ποδόσφαιρο. Φάνηκε και από το βίντεο που είχε ανεβάσει ο Γιώργος Σαββίδης με τη συνεργασία του Πορτογάλου με τον Πάμπλο Γκαρσία στο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Στο πρόσωπο του Βιεϊρίνια η οικογένεια Σαββίδη βλέπει ένα πολύτιμο στέλεχος εντός ομάδας.

Πώς θα αξιοποιηθεί ο Ποροτγάλος ποδοσφαιράνθρωπος

Η οικογένεια Σαββίδη τον βλέπει αρχικά ως ηγέτη των αποδυτηρίων και δεξί χέρι του Ουρουγουανού τεχνικού και μελλοντικά και σε άλλο πόστο. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το ίδιο σάιτ, στην τελευταία συζήτηση ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Αντρέ Βιεϊρίνια, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είπε στον 34χρονο άσο: «Σε θέλω εδώ (σ.σ. εννοώντας τον ΠΑΟΚ) κι αφού ολοκληρώσεις την ποδοσφαιρική καριέρα σου».

Η προσωπικότητα του Βιεϊρίνια που κουβαλά πνεύμα νικητή και DNA ΠΑΟΚ είναι κάτι πάνω στο οποίο θα επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης δίνοντας συνέχεια στο πλάνο που έχει βάλει μπρος πλέον σε πιο μεγάλο βαθμό από ποτέ, να γεμίσει τον ΠΑΟΚ με ποδοσφαιρανθρώπους που έχουν προσφέρει ως παίκτες, έχουν την γνώση του αντικειμένου και φυσικά και το τι εστί ΠΑΟΚ.

Εγχειρίστηκε ο Μιχάι

Εν τω μεταξύ, σε άλλα νέα για το στρατόπεδο του «Δικέφαλου» ο Ενέα Μιχάι εγχειρίστηκε από τον Πιερ Πάολο Μαριάνι. Ο 74χρονος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους χειρούργους ορθοπεδικούς στον κόσμο και είναι αυτός που έκανε την επέμβαση στο δεξί γόνατο του Μιχάι για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο του διεθνή Αλβανού αμυντικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments