Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι παίκτες που συμμετείχαν στο πάρτι – Τι αναφέρει η ΠΑΕ

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι παίκτες που συμμετείχαν στο πάρτι – Τι αναφέρει η ΠΑΕ
Ολυμπιακός: Τρεις «ερυθρόλευκοι» συμμετείχαν στο πάρτι της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού παρά το lockdown που έχει τεθεί σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου.

Τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι συμμετείχαν σε πάρτι περίπου 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής 8 Νοεμβρίου σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού αψηφώντας τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού, καταδικάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με επίσημη ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει πως πρόκειται για τους Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε.

Μάλιστα υπογραμμίζει ότι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία, ενώ θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Τι συνέβη στο πάρτι:

Μια 24χρονη, κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, διοργάνωσε το πάρτι το βράδυ της Κυριακής  και έκανε κάλεσμα μέσω των social media. Η ανταπόκριση δεν ήταν μικρή καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Roof Garden του ξενοδοχείου μαζεύτηκαν περίπου 30 άτομα. Φυσικά οι μάσκες, οι αποστάσεις και η γενικότερη τήρηση των μέτρων προστασίας για τη μείωση της διασποράς του , πήγαν περίπατο. 

Παρά το γεγονός ότι τα άτομα δεν ήταν λίγα, κανένας από τις αρχές δεν είχε καταλάβει την ύπαρξη της συγκεκριμένης γιορτής. Ωστόσο, στις 2:30 το βράδυ ένα πολίτης ενημερώθηκε μέσω των social media ότι σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 127 με την επωνυμία “Smart Hotel” θα διοργανωθεί πάρτι. Εκείνος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής των βραδινό επόπτη Αθηνών. Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, λοιπόν, πράγματι, εντόπισαν περίπου 30 άτομα, που έκαναν πάρτι. Κόπηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και επίσης συνελήφθη η 24χρονη ως διοργανώτρια για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορωνοϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πάρτι είχε και DJ για να παίζει μουσική, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments