Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Party σε κεντρικό ξενοδοχείο λίγο μετά την έναρξη του lockdown

Κορωνοϊός Ελλάδα: Party σε κεντρικό ξενοδοχείο λίγο μετά την έναρξη του lockdown
Κορωνοϊός Ελλάδα: Λίγες ώρες μετά την έναρξη του δεύτερου lockdown διοργανώθηκε party σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας είχε ως αποτέλεσμα να μπει η Ελλάδα σε δεύτερο γενικευμένο lockdown. Τα μαγαζιά της εστίασης και του λιανικού εμπορείου έχουν κατεβάσει ρολά, ενώ εφαρμόστηκε και η απαγόρευση κυκλοφορίας. Φυσικά οι μετακινήσεις και οι συγκεντρώσεις πολλών ατόμων σε ένα χώρο απαγορεύονται ρητά. Αυτό δεν εμπόδισε κάποιους να διοργανώσουν ένα μεγάλο party σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια 24χρονη, κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, διοργάνωσε το party και έκανε κάλεσμα μέσω των Social Media. Η ανταπόκριση δεν ήταν μικρή καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Roof Garden του ξενοδοχείου μαζεύτηκαν περίπου 30 άτομα. Φυσικά οι μάσκες, οι αποστάσεις και η γενικότερη τήρηση των μέτρων προστασίας για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, πήγαν…περίπατο.

Η εμφάνιση της αστυνομίας μετά από καταγγελία

Παρά το γεγονός ότι τα άτομα δεν ήταν λίγα, κανένας από τις αρχές δεν είχε καταλάβει την ύπαρξη του συγκεκριμένου party. Ωστόσο στις 2:30 το βράδυ ένα πολίτης ενημερώθηκε μέσω των Social Media ότι σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Λ. Συγγρού 127-Ν. Κόσμος με την επωνυμία Smart Hotel θα διοργανωθεί πάρτι. Εκείνος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας με επικεφαλής των βραδινό επόπτη Αθηνών. Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, λοιπόν, πράγματι, εντόπισαν 31 άτομα, που έκαναν party. Κόπηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και επίσης συνελήφθη η 24χρονη ως διοργανώτρια για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορωνοϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το party είχε και DJ για να παίζει μουσική, ενώ το “παρών” έδωσαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές μεγάλης Ελληνικής ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον Υπουργό Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη που παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments