Lifestyle

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη: Μετά από επίθεση σκύλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη μετά από επίθεση σκύλου. Η blogger ανησύχησε φίλους και ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την περιπέτειά της. Η ίδια μοιράστηκε φωτογραφίες από το νοσοκομείο με τους διαδικτυακούς της φίλους εξηγώντας πως συνέβη το περιστατικό.

Η Ελληνίδα Instagrammer αποφάσισε να πάει μια βόλτα τον σκύλο της, όταν άλλος σκύλος τους επιτέθηκε. Συγκεκριμένα, τα δύο σκυλιά ξεκίνησαν να ”μάχονται”, η Ιωάννα Τούνη προσπάθησε να τα χωρίσει, με αποτέλεσμα ο άλλος σκύλος να της επιτεθεί και να την δαγκώσει. Η ξανθιά blogger μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με σκοπό να κάνει το εμβόλιο. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της, έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε τον θυμό της προς τον ιδιοκτήτη του άλλου σκύλου, ο οποίος φαίνεται πως δεν έκανε καμία προσπάθεια να την βοηθήσει να χωρίσει τα δύο σκυλιά, αλλά μιλούσε στο κινητό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η μέρα μου δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Πήγα βόλτα τον Prince και με δάγκωσε σκύλος. Ήρθα στο νοσοκομείο για εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν με τον ιδιοκτήτη του, μιλούσε στο τηλέφωνο και εγώ ήμουν στη μέση σε δύο σκυλιά για να τα χωρίσω. Το σκυλί του δάγκωσε εμένα και τον σκύλο μου. Είμαι μέσα στα νεύρα».

Αμέσως μετά προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση, γράφοντας:

«Πόσο ωραία περνάω! Κανονικά θα έπρεπε να κάνω μήνυμα στον ανεύθυνο, που όχι απλά είχε χωρίς λουρί επιθετικό σκύλο, αλλά δεν κουνήθηκε καν να χωρίσει τον σκύλο του που μας επιτέθηκε κανονικά. Ο αρκούδος και εγώ είμαστε καλά! Ευχαριστούμε για τα μηνύματα. Απλά μετά το δάγκωμα σκύλου πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα εμβόλια»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments