Lifestyle

Έβγαλε μάτι στο Ρουκ Ζουκ – Ο Κωνσταντίνος Καβάφης τραγουδιστής που τραγουδάει με τον Αργυρό

Έβγαλε μάτι στο Ρουκ Ζουκ – Ο Κωνσταντίνος Καβάφης τραγουδιστής που τραγουδάει με τον Αργυρό
Ρουκ Ζουκ: Ακόμα ένα «μαργαριτάρι» ακούστηκε στο τηλεπαιχνίδι και το βίντεο έγινε viral.

Μας έχουν συνηθίσει οι παίκτες του Ρουκ Ζουκ σε «ιδιαίτερες» απαντήσεις, καθώς δεν λείπουν τα «μαργαριτάρια» είτε αυτά αφορούν τη γεωγραφία, είτε την ιστορία, είτε την πολιτική. Φυσικά δεν γλυτώνει ούτε η ποίηση από κάποιες απαντήσεις. Έτσι ένας παίκτης μην έχοντας ιδέα ποιος είναι ο Καβάφης, «τσίμπησε» στο τρολάρισμα της Ζέτα Μακρυπούλια και πίστεψε ότι τραγουδάει δεύτερο όνομα στον Αργυρό. Το βίντεο φυσικά έγινε viral αμέσως, με τον Νίκο Μουτσινά να το προβάλει και στην εκπομπή του ”Καλό μεσημεράκι”.

Περιγράφοντας τον Κωνσταντίνο Καβάφη

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να δώσουν περιγραφή του Κωνσταντίνου Καβάφη, που, όπως φάνηκε, δεν άνηκε στη…σφαίρα των γνώσεων τους. Το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά από αλλεπάλληλες ατάκες, που κατέληξαν να ”βγάλουν” τον σπουδαίο ποιητή…δεύτερο όνομα στα μπουζούκια!

«Θα σε πάω στον Κωνσταντίνο Καβάφη» ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια στον παίκτη, ο οποίος απάντησε: «Τραγουδιστής;» Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν άντεξε, απαντώντας ”κατάλληλα” στον παίκτη: «Εννοείται, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό τραγουδάνε».

Ο νεαρός αντέδρασε αναφέροντας πως «Έχω πάει στον Κωνσταντίνο Αργυρό, δεν τραγούδαγε κανένας Καβάφης».

«Μήπως είχε κάτι εκείνη τη μέρα και δεν ήταν» συνέχισε η Ζέτα Μακρυπούλια. «Δεύτερο όνομα;» ξαναρώτησε ο παίκτης. «Ε ναι, δεύτερο. Ο Αργυρός είναι το πρώτο» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Κατόπιν, η Μακρυπούλια προσπάθησε να δώσει…χείρα βοηθείας στον παίκτη, απαγγέλοντας κάποιους στίχους του ποιητή. Ο παίκτης δεν…αντιλήφθηκε τι προσπαθούσε να του πει η παρουσιάστρια, ρωτώντας ξανά: «Άρα δεν είναι τραγουδιστής, είναι στιχουργός».

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments