Lifestyle

Νέα ακατάλληλα πλάνα Δανέζη – Κεχαγιά στο Big Brother

Νέα ακατάλληλα πλάνα Δανέζη – Κεχαγιά στο Big Brother
Σοφία Δανέζη και Δημήτρης Κεχαγιάς ήρθαν ακόμη πιο κοντά.

Δύο είναι τα πρόσωπα που έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι του Big Brother και έχουν απασχολήσει πολύ με τις τρυφερές στιγμές, αλλά και τις εντάσεις στη σχέση τους. Ο λόγος για τη Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά, οι οποίοι έχουν καταφέρει να συζητιούνται όσο κανείς άλλος στα social media.

Οι δύο τους κόλλησαν από την αρχή του παιχνιδιού και όπως φαίνεται η σχέση τους καλά κρατεί. Οι δύο παίκτες κοιμούvται πλέον μαζί στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», με τα πλάνα που βλέπουμε συχνά να είναι αποκαλυπτικά. Όπως ακριβώς συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας, όταν οι κάμερες έδειξαν κάτι πιο «ιδιαίτερο».

Οι δυο τους είναι -για ακόμα μία φορά- μαζί στο κρεβάτι, με την τραγουδίστρια να καλεί τον συμπαίκτη της να αγγίξει συγκεκριμένες περιοχές του σώματός της. Μάλιστα, στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου σχολιάστηκαν οι εικόνες άφησαν να εννοηθεί πως οι δύο παίκτες έφτασαν στο απροχώρητο.

Δείτε τα πλάνα και όλα όσα ειπώθηκαν:

Πρόσφατα ο Big Brother κάλεσε τον Δημήτρη στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον ρώτησε για τη σχέση του με τη Σοφία. «Αισθανόμαστε καλά ο ένας κοντά στον άλλον. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στα δύσκολα και είμαστε καλά ο ένας δίπλα στον άλλον», εξέφρασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης. Στην παρατήρηση του Big Brother ότι μοιράζονται και το ίδιο κρεβάτι, ο Δημήτρης απάντησε ότι: «Με την κολλητή μου έχω κοιμηθεί πολλές φορές, δεν σημαίνει κάτι. Δεν υπάρχει πρόβλημα να κοιμάται ένας άντρας με μια γυναίκα, αρκεί όλα να είναι ξεκάθαρα».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Με τη Σοφία δεν έχουμε μπερδέψει τίποτα και δεν υπάρχει λόγος να το μπερδέψουμε. Αλλιώς πέρα από αυτό που είναι μέχρι στιγμής. Το κάνουμε επειδή περνάμε όμορφα». Τέλος, απάντησε και στο αν η Σοφία Δανέζη έχει τα χαρακτηριστικά που εκείνος θα ήθελε σε μια γυναίκα: «Μακράν. Είναι πολύ όμορφη. Είναι χαζό να πούμε ότι δεν είναι όμορφη επειδή είναι φίλη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments