Lifestyle

Ρασέλ GNTM: Το μήνυμα του μοντέλου μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι

Ρασέλ GNTM: Το μήνυμα του μοντέλου μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι
Ρασέλ GNTM: Η Ρασέλ αποτελεί παρελθόν από το GNTM, ωστόσο συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Το GNTM της Δευτέρας άφησε άφωνους όσους το παρακολουθούν, καθώς στο τέλος του επεισοδίου η Ρασέλ μάζεψε τις βαλίτσες της και αποχώρησε από το σπίτι. Η επαγγελματική εκδρομή στο γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας και η φωτογράφιση στη δοκιμασία της καρτ ποστάλ με τίτλο “We love Greece” στοίχισε στο μοντέλο τη συνέχειά του στο ριάλιτι, αφού η εικόνα που έφτασε στο πλατό δεν μπόρεσε να ενθουσιάσει τους κριτές.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της η Ρασέλ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε τα εξής: “Με περιμένατε; Δε με περιμένατε; Ας μη λέμε ψέματα. Με περιμένατε και μάλιστα νωρίτερα. Θέλω να σας πω πως έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων, η πλειοψηφία των οποίων είναι αρνητικά. Γιατί άραγε; Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε τη Ρασέλ και λίγο face to face και να τη δείτε χωρίς μοντάζ, ίντριγκες, παιχνίδι και τους συμπαίκτες της. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που δε μετάνιωσα ούτε στιγμή. Θα το ξαναέκανα, ξανά και ξανά. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές… Τους συμπαίκτες μου. Είναι ήρωες που μπορέσανε να συμβιώσουμε δυόμιση μήνες στο ίδιο σπίτι μαζί μου. Έρχονται ωραία πράγματα”.

Η ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λοιπον , τα περισσοτερα τα ειπα στο βιντεο οποτε δεν θα πλατιασσω για αλλη μια φορα….Αυτο ομως που δεν ειπα και θα ηθελα να τονισω ειναι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τους ανθρωπους πισω απο τις καμερες που ηταν διπλα σε ολους και χωρις αυτους δεν θα καναμε δουλιτσα ! Ευγνωμων για ολα ! ❤️ @vickykaya_ @angelosbratis @genevievevv @skoulos @yiorgoskaravas_official @stavroolaki @katianalag @vourmanos @johada13 @giannis_mikros @lnafsika @afroditi.vo @vasvouts @alekos_nikolaou @stefanos_mystakidis @_kopeli_ @katerinapappaki @themis_mertiris @hope_pap @vinaneofotistou @olia_likou @dimitris_belitsis @gntmgr @starchanneltv 🙏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodora Rachel (@theodorarachel_) στις

Στο κρεβάτι με τον Έντουαρντ πέρασε το τελευταίο της βράδυ στο GNTM η Ρασέλ

Λίγο πριν αποχωρήσει από το σπίτι η Ρασέλ πέρασε το τελευταίο της βράδυ με τον Έντουαρντ. Το μελαχρινό κορίτσι είχε δεθεί πολύ με το ξανθό αγόρι και οι δυο τους περνούσαν πολύ χρόνο μαζί. «Σήμερα το πρωί ξύπνησα στο κρεβάτι της Ρασέλ. Είχαμε καθίσει να τα πούμε και με πήρε ο ύπνος. Δε θυμάμαι αν την πήρα αγκαλίτσα. Μπορεί να την πήρα αγκαλίτσα στον ύπνο μου. Αν έγινε και κάτι άλλο δεν ξέρω. Αν έγινε και κάτι άλλο δεν ξέρω, δεν είμαι μέντιουμ να μπορώ να προβλέπω το μέλλον», απάντησε στην κάμερα των «Κου Κου» ο Έντουαρντ όταν ρωτήθηκε πού ξύπνησε το πρωί και αν κοιμήθηκε αγκαλιά με τη συμπαίκτριά του.

Η Ρασέλ με τη σειρά της απάντησε πως δεν μπορεί τις αγκαλιές, εκτός και αν κοιμάται με κάποιον που της έχει πάρει την καρδιά. Ο Έντουαρντ δεν είναι αυτός ο κάποιος όμως, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments