Πολιτική

Επικοινωνία Δένδια Τσαβούσογλου: Το νέο τηλεφώνημα με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας

Επικοινωνία Δένδια Τσαβούσογλου: Το νέο τηλεφώνημα με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας
Επικοινωνία Δένδια Τσαβούσογλου: Σχετική με το τηλεφώνημα ανάρτηση έγινε και στα social media από το υπουργείο Εξωτερικών.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, καθώς ο κ. Τσαβούσογλου επικοινώνησε προκειμένου να ενημερωθεί για την υγεία του Έλληνα ομολόγου του.

«Ο κ. Δένδιας δέχθηκε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου, τον οποίο ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του για την υγεία του και τον διαβεβαίωσε ότι παραμένει καλά και βρίσκεται σε καραντίνα για καθαρά προληπτικούς λόγους», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Τwitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Γιατί μπήκε σε προληπτική καραντίνα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών;

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μπήκε σε προληπτική καραντίνα από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Ως εκ τούτου, δεν ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει την προγραμματισθείσα για το απόγευμα εκείνης της ημέρας συνάντησή του με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Σάμεχ Σούκρι, ο οποίος συνόδευε τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, κατά την επίσκεψή του και τις επαφές του στη χώρα μας.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα από το τεστ κορωνοϊού που έκανε ο Νίκος Δένδιας

Το αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό και σύμφωνα με αυτό δεν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με ενημέρωση από την ανάρτησή του στο Twitter.

Περαιτέρω σημείωσε πως θα παραμείνει σε «καραντίνα» για προληπτικούς λόγους και ευχαρίστησε για το «τεράστιο ενδιαφέρον για την υγεία μου και τα μηνύματα», απευθύνοντας την έκκληση «μένουμε ασφαλείς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments