Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [12/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [12/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [12/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [12/11/20].

Κριός

Παρόλο που δεν περπατάς σε τεντωμένο σκοινί μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, ίσως χρειαστεί να προσέξεις το χρονοδιάγραμμα μιας συγκεκριμένης συζήτησης μεταξύ σας. Πίστεψε στη διαίσθησή σου που σε ενημερώνει ανά πάσα στιγμή, πότε πρέπει να προχωρήσεις και πότε να υποχωρήσεις. Μπορεί να μην έρθει το τέλος του κόσμου, αν κινηθείς λάθος. Ωστόσο, θα ωφεληθείς αν εμπιστευτείς την εσωτερική σου φωνή, που θα σου πει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να κάνεις μεγάλη υπομονή για να ακούσεις αυτά που θα σου πει ο εραστής σου ή για την υποστήριξη που ίσως σου ζητήσει. Προσπάθησε όμως να τον ακούσεις…ακόμα κι αν η απάντησή σου θα είναι αιχμηρή. Αυτό που θα του προσφέρεις, πιθανό να είναι αληθινό και ρεαλιστικό. Για αυτό, όταν νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή, μίλησέ του με αυτοπεποίθηση κι ευαισθησία.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως ένα ρομαντικό σου ζήτημα μοιάζει ανεπίλυτο, δε σημαίνει πως είναι και πως δεν θα λυθεί. Μπορεί να πιστεύεις πως κάθε φορά που νιώθεις σίγουρη πως έχεις λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να τακτοποιήσεις κάτι, αυτό που προκύπτει απαιτεί περισσότερη προσοχή. Και είναι σίγουρα πολύ ενοχλητικό. Αλλά μην αγνοείς το γεγονός, πως ορισμένα θεμέλια γίνονται ισχυρότερα, χάρη στην επιμονή σου.

Καρκίνος

Τα βήματα που έχεις κάνει και η πρόοδος που έχεις πραγματοποιήσει στα ερωτικά σου, σε βοηθούν στην εξέλιξή σου, χάρη στην εμπειρία σου. Φυσικά, μπορείς να την εφαρμόσεις για να σε βοηθήσει να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου. Όμως ο αγαπημένος σου ίσως επωφεληθεί από όσα προσφέρεις. Βέβαια είσαι σε εξαιρετική θέση, να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη. Με αυτήν τη θέση, αν τον πείσεις να αναλάβετε μαζί όλες τις ευθύνες του δεσμού σας, μπορεί να βιώσετε και οι δύο, μια πολύ νέα εμπειρία.

Λέων

Μπορείς να προσφέρεις υγιείς συμβουλές στον εραστή σου τώρα. Δεν θα του πεις μόνο αυτά που πρέπει να ακούσει, αλλά θα το κάνεις και με το σωστό τρόπο. Το πραγματικό «κερασάκι στην τούρτα» είναι να μην φανεί πως υιοθετείς μια προσέγγιση του τύπου : «κάνε όπως το λέω, όχι όπως το κάνω». Αν θέλεις πραγματικά να του δώσεις να καταλάβει τι εννοείς, τότε δημιούργησε αντίγραφα ασφαλείας, με ειλικρινείς ενέργειες.

Παρθένος

Με την ισχυρή πλανητική δραστηριότητα που επηρεάζει την αγάπη, το ρομαντισμό και την αυτο-έκφραση, η επιθυμία να απολαύσεις πάθος και διασκέδαση θα αυξηθεί. Δε θα σε ενδιαφέρουν τα βιαστικά «μπαλώματα» σε κάποια θέματα. Θέλεις το παθιασμένο ταξίδι σου να έχει περισσότερη αισιοδοξία, χαρά και ζωντάνια. Τα ερωτικά σου θέματα ίσως να μην προχωρήσουν πολύ σε άγριες περιοχές, αλλά ο συναισθηματικός σου κόσμος, θα γίνει μια δυνατή πηγή ασφάλειας.

Ζυγός

Τα ερωτικά σου θα έχουν πολύ συναισθηματισμό αυτό το διάστημα επειδή τα συναισθηματικά σου θεμέλια επηρεάζονται από την ισχυρή πλανητική δραστηριότητα που επικρατεί. Η μετατροπή κάποιου θέματος που ήταν ασταθές σε κάτι σταθερό, θα γίνει προτεραιότητα τώρα. Επίσης μπορεί να είναι απαραίτητο να βάλεις στην άκρη τον αυθορμητισμό σου και να επικεντρωθείς σε μια πιο πειθαρχημένη προσέγγιση. Δείξε όμως προτεραιότητα στα ερωτικά σου με όλους τους σωστούς τρόπους και δε θα το μετανιώσεις.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν μια σοβαρή ένταση υποστηρίζει τις σκέψεις και την επικοινωνία με το ταίρι σου, υπάρχουν οφέλη αν προσεγγίσεις με προσοχή τα ερωτικά σου. Κάνε μικρά βήματα αντί να εστιάζεις στις λεπτομέρειες όσων εξελίσσονται. Θα χρειαστεί να αγνοήσεις όσα σκέφτεσαι περί ερωτικής τελειότητας στη σχέση σου. Εστίασε καλύτερα σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, δημιουργώντας σταθερά θεμέλια, σταδιακά και με σωστό τρόπο.

Τοξότης

Το να θέλεις να κάνεις βελτιώσεις στη σχέση σου, είναι ωραίο και κατανοητό. Το να ξέρεις όμως πότε να σταματήσεις, μπορεί να είναι το πραγματικό κόλπο. Πιστεύεις πως η ενίσχυση της οικονομικής σας κατάστασης θα σας φέρει πιο κοντά. Όμως, πρέπει να καταλάβεις πως ο εραστής σου, θα ανιχνεύσει άμεσα, αν οι προθέσεις ή τα κίνητρά σου, αφορούν περισσότερο τις δικές σου ανάγκες, παρά τις δικές του. Επομένως, κινήσου ανάλογα.

Αιγόκερως

Η ισχυρή πλανητική δραστηριότητα που επικρατεί στο ζώδιό σου θα φέρει εκτεταμένες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε όμως, να μην δώσεις μεγάλη έμφαση στο πώς πιστεύεις πως προβάλεις τον εαυτό σου ή στο πώς εκφράζεσαι στον εραστή σου. Αν επιθυμείς μια εξωτερική αναβάθμιση, αναζήτησέ τη. Μην αλλάξεις όμως, απλά και μόνο για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου.

Υδροχόος

Η επιθυμία να αποστασιοποιηθείς για να σκεφτείς τα ερωτικά σου ή τις παθιασμένες σου δυνατότητες, θα είναι πολύ πιο δυνατή τώρα. Επίσης έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς ή να κατανοήσεις τα εξελισσόμενα πάθη, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου. Η έντονη εστίασή σου, θα είναι στις ερωτικές σου ανάγκες και οι αποφάσεις σου θα είναι εκτεταμένες. Για αυτό πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι.

Ιχθύες

Οποιαδήποτε μεγάλα σχέδια ή φιλοδοξίες έχεις για τη σχέση σου, θα λάβουν ιδιαίτερη προσοχή τώρα. Μπορεί να νιώσεις πως αυτό που βιώνεις είναι φανταστικό κι όχι ρεαλιστικό και δε μπορεί να στηριχτεί σε πραγματικά δεδομένα. Για αυτό εντόπισε και συνδέσου με τις παθιασμένες δυνατότητες που σε εμπνέουν πραγματικά. Αν πιστεύεις πως το ταξίδι σου ποτέ μέχρι σήμερα δεν ήταν τόσο εμπνευσμένο, τότε έχεις απόλυτο δίκιο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments