Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προτάθηκε ξανά ο Ιμπουλά

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προτάθηκε ξανά ο Ιμπουλά
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Κονγκολέζος χαφ έχει μείνει χωρίς ομάδα και «ψάχνεται».

Άλλος ένας παίκτης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του ακούγεται για το «τριφύλλι». Χωρίς ομάδα έχει μείνει ο Τζιανέλι Ιμπουλά, ο οποίος τελικά δεν υπέγραψε στην Γκινγκάμπ και προτάθηκε… ξανά στους «πράσινους», σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Ένα από τα χαφ που είχαν ακουστεί για τον Παναθηναϊκό το προηγούμενο καλοκαίρι – πέρα του Μπενιάτ Ετσεμπερία – ήταν του Τζιανέλι Ιμπουλά. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή ήρθε ξανά σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και ενημέρωσε με mail τους πράσινους πως ο πελάτης του αναζητεί ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μπορεί τις διαπραγματεύσεις να τις έκανε τότε, ο Τσάβι Ρόκα, όμως, ο Λάζλο Μπόλονι γνωρίζει τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ και η γνώμη του θα μετρήσει, εάν εν τέλει ενδιαφερθεί το «τριφύλλι» να τον κάνει δικό του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο Ιμπουλά έχει αγωνιστεί και σε Γκινγκάμπ, Μαρσέιγ, Πόρτο, Στόουκ, Ράγιο Βαγιεκάνο και Λέτσε. Θυμίζουμε πως στον Παναθηναϊκό προτάθηκε για το κέντρο και ο χαφ του Άρη, Λούκας Σάσα.

Το μέλλον του 30χρονου Βραζιλιάνου στον Άρη κρίνεται δυσοίωνο με τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, να έχει προταθεί ήδη στον Παναθηναϊκό εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται περισσότερους ποδοσφαιριστές στο κέντρο, διότι οι επιλογές είναι περιορισμένες και δεν πληρούν τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο προπονητής.

Ο Σάσα είναι μια δοκιμασμένη λύση στα ελληνικά δεδομένα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει στον Άρη και ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την κίνηση για να τον αποκτήσει. Ο εν λόγω παίκτης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά πρώτα ο Λάζλο Μπόλονι πρέπει να ολοκληρώσει τη δική του αξιολόγηση στο «πράσινο» ρόστερ. svg%3E

Οι δοκιμές στο φιλικό με τον Απόλλωνα

Ο  τεχνικός είδε την ομάδα του στο χθεσινό φιλικό να μένει στο 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης το απόγευμα της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Όπως γνωρίζουν άπαντες, και φυσικά και ο Μπόλονι με τέτοια εμπειρία στον πάγκο, το σκορ σε ένα φιλικό δοκιμών σε συστήματα και πρόσωπα μικρή σημασία έχει.

Άλλωστε δεν ήταν μόνο οι απουσίες των διεθνών που είχε και δεν χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση ο Ρουμάνος τεχνικός αλλά και το γεγονός πως κανείς εκ των Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτη, , Μακέντα, Καρλίτος δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα ο Μπόλονι θέλησε να δει σε τι κατάσταση είναι όλοι οι υπόλοιποι «πράσινοι», έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Βιγιαφάνιες, έδωσε ένα ολόκληρο 90λεπτο στον Χουάνκαρ ενώ έπαιξαν μέχρι και ο Μπεκ με τον Κόναν. Παράλληλα μπόρεσε να τσεκάρει και τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Όσο για το σύστημα με το οποίο αγωνίστηκε το «τριφύλλι», αυτό ήταν το 4-3-3 στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και σε κάποιες περιπτώσεις και το 4-2-3-1.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον Ξενόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Στα δεξιά έπαιξε ο Μολό και αριστερά ο Χουάνκαρ και στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Μαυρομμάτης, Καραγιάννης. Οι Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Βιγιαφάνιες ήταν η τριάδα στο κέντρο με τον  σε ελεύθερο ρόλο ενώ στην επίθεση στα δύο άκρα έπαιξαν οι Μπεκ και Αϊτόρ με τον Σπύρο Τζαβίδα ως σέντερ φορ.  svg%3E

Ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ στο πρώτο μέρος με τον Τζαβίδα το οποίο ακυρώθηκε όμως από τον ρέφερι της αναμέτρησης ως οφσάιντ. Οι παίκτες του Απόλλωνα κατάφεραν και αυτοί να σκοράρουν με τον Μαρκ Φερνάντεθ, με το γκολ να μετράει και πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Το «τριφύλλι» που προχώρησε σε κάποιες αλλαγές στο δεύτερο 40λεπτο έφτασε στην ισοφάριση μετά από ωραία ενέργεια του Αϊτόρ και γύρισμα προς τα έξω και σκόρερ τον Αθανασακόπουλο ο οποίος πλάσαρε εύστοχα.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο Μπόλονι έριξε στο παιχνίδι και τους Ρόμπι, Ηλιάδη και Μάριο Τζαβίδα από την Κ-19 των πράσινων. Ο τέταρτος της παρέας, ο Τουρκοχωρίτης, είχε περάσει στο ματς από το πρώτο μέρος καθώς ο Μολό χτύπησε σε μια φάση και προτιμήθηκε να μην συνεχίσει την αναμέτρηση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Μολό, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπεκ, Αϊτόρ, Σ. Τζαβίδας.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Χριστογεώργος, Αθανασακόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Ηλιάδης, Ρόμπι, Μ. Τζαβίδας, Κόναν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Ρώσση, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Κιτόκο, Φερνάντεζ, Κόλλ, Μουνιέ, Ντάουντα.

Έπαιξαν και οι Γιαννακόπουλος, Χειρίτραντας, Φατιόν, Μπρούσιτς, Χοχούμης, Λαγός, Βάρκας, Μπεντινέλι, Καραγκούνης, Τσιλούλης, Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments