Ελλάδα

Πολυτεχνείο: Περίπου 40 άτομα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο – Κλοιός από διμοιρίες ΜΑΤ

Πολυτεχνείο: Περίπου 40 άτομα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο – Κλοιός από διμοιρίες ΜΑΤ
Πολυτεχνείο: Αυτή την ώρα περίπου 40 άτομα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο, ενώ οι διμοιρίες ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το σημείο.

Την ώρα που υπάρχει έντονη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και κάποιον κομμάτων της αντιπολίτευσης για την πορεία του Πολυτεχνείου, μια ομάδα ατόμων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον προαύλιο χώρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι άρχισαν να συγκεντρώνονται από χθες το βράδυ και αυτή τη στιγμή εντός του Πολυτεχνείου βρίσκονται 40 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε κλειστεί η οδός Στουρνάρη από την το βράδυ της Πέμπτης, αλλά οι νεαροί κατάφεραν να μπουν.

Αυτή την ώρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιείται σύσκεψη για το ενδεχόμενο να δοθεί εντολή για αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης. Πέριξ του Πολυτεχνείου, τόσο επί της οδού Πατησίων αλλά και επί της οδού Στουρνάρη έχουν παραταχθεί δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ πριν από λίγο έγινε προσπάθεια για να σπάσουν την κλειδαριά εισόδου στο κτίριο της πρυτανείας, αλλά τους απέτρεψαν άνδρες της ομάδας Δράση.

Περισσότερα σε λίγο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments