Αθλητισμός

Ολυμπιακός κορωνοϊός: Η ομάδα ανακοίνωσε κρούσμα

Ολυμπιακός κορωνοϊός: Η ομάδα ανακοίνωσε κρούσμα
Ολυμπιακός κορωνοϊός: Η ΚΑΕ ανακοίνωσε κρούσμα και διευκρίνισε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Μετά από έλεγχο μέλος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η ΚΑΕ, που σημείωσε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Το κρούσμα εντοπίστηκε λίγες μέρες μετά το ματς με την  Άλμπα Βερολίνου για την Euroleague.

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ δεν γίνεται γνωστό αν το κρούσμα αφορά παίκτη ή μέλος του τεχνικού επιτελείου, ούτε φυσικά το όνομά του, αλλά γίνεται γνωστό είναι ασυμπτωματικός και πως ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως στον έλεγχο για Covid-19 που υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας μετά την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου βρέθηκε θετικό κρούσμα. Το ασυμπτωματικό κρούσμα απομονώθηκε, όλοι οι χώροι του ΣΕΦ απολυμάνθηκαν και φυσικά ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες προβλεπόμενες διαδικασίες. Τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν αύριο (15/11) σε νέα τεστ”.

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου: 75 – 71 καθάρισε το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός με ένα φοβερό σερί κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άλμπα Βερολίνου, που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, και κέρδισε 75-71 για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Οι Πειραιώτες ανεβάζουν το ρεκόρ τους στο 5-3, έστω και δύσκολα. Η Άλμπα πέφτει στο 1-5.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού

Η ομάδα του Γιώργου Μαρτζώκα έκανε πολύ κακό ξεκίνημα με τους παίχτες του Ολυμπιακού να είναι ιδιαίτερα νευρικοί και άστοχοι και να μην μπορούν σε καμία περίπτωση να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο. Η Άλμπα χωρίς να είναι ιδιαίτερα πολύ καλή, οι παίχτες ήταν πιο εύστοχοι και σιγά-σιγά αποκτούσαν διαφορά στο σκορ και προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με +12 (10-22).

Ίδια εικόνα υπήρχε και στη δεύτερη περίοδο όπου οι Γερμανοί ξέφυγαν με +14 (12-26) στο 13’ καθώς οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούσαν να μην βρίσκουν λύσεις για να φτάσουν σε εύκολα καλάθια. Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός στο κλείσιμο της δεύτερη περιόδου ήταν να περιορίσει τη… ζημιά και να ολοκληρώσει το ημίχρονο με -11 (24-35).

Τρομερό τρίτο δεκάλεπτο

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε στο παρκέ περιορίζοντας τα λάθη του, ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα και κλείνοντας το δρόμο προς το καλάθι στους Γερμανούς. Οι παίχτες του Μπαρτζώκα βρήκαν το εύκολο καλάθι, ροκάνισαν τη διαφορά και στο 29’ ανέτρεψαν το σκορ παίρνοντας για πρώτη φορά μπροστά με 45-44. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με +7 (51-44) και έχοντας πετύχει επί μέρους σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο 27-9.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Γερμανοί έβγαλαν αντίδραση, έκαναν το ματς ντέρμπι μειώνοντας τη διαφορά στο πόντο, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι και τελικά να φτάσουν στη νίκη με 75-71.

Τα δεκάλεπτα: 10-22, 24-35, 51-44, 75-71

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments