Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Έξαλλος μετά την ήττα από τον Ατρόμητο

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Έξαλλος μετά την ήττα από τον Ατρόμητο
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την ήττα από τον Ατρόμητο.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων οι προπονητές έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιους ποδοσφαιριστές σε φιλικά παιχνίδια που γίνονται συνήθως στα προπονητικά κέντρα των ομάδων. Ο Ολυμπιακός έδωσε ένα τέτοιο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στου Ρέντη. Η ομάδα του Περιστερίου εμφανίστηκε πιο έτοιμη και κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα με το εμφατικό 5-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε χάσει σε φιλικό από τον Ατρόμητο και το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», το αποτέλεσμα αυτό μόνο στο… ντούκου δεν πέρασε από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήταν έξαλλος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο με την ήττα, όσο και με την εικόνα που εμφάνισαν οι παίκτες του στο ματς. Την Δευτέρα (16/11) οι παίκτες οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και ο ίδιος, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να τους πει πολλά για την εικόνα τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο δεν αποκλείεται ένα τέτοιο αποτέλεσμα να λειτουργήσει σαν «καμπανάκι»εν όψει της συνέχειας.

Πρόβλημα και με Χολέμπας

Σαν να μην έφτανε η ήττα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει άλλον έναν λόγο να μην είναι ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χοσέ Χολέμπας. Όχι για την απόδοση του έμπειρου μπακ, αλλά για το γεγονός ότι αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Ο 36χρονος αριστερός μπακ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του φιλικού με τον Ατρόμητο μετά από ένα σφίξιμο που ένιωσε και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να εξακριβωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Στον Ολυμπιακό επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το πρόβλημα που προέκυψε με τον άλλοτε διεθνή άσο και αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων, καθώς με την παράλληλη απουσία του Ρούμπεν Βινάγκρε ενδέχεται να δημιουργηθεί μεγάλη «τρύπα» στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο έμπειρος αμυντικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι και παρά την προχωρημένη ηλικία του έχει δώσει αρκετές βοήθειες και ποιότητα στο ρόστερ. Μένει να δούμε για πόσο καιρό θα λείψει αν και στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments