Lifestyle

Θετικοί στον κορωνοϊό δυο πρώην παίκτες του MasterChef

Θετικοί στον κορωνοϊό δυο πρώην παίκτες του MasterChef
Δυο πρώην παίκτες του MasterChef βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο κορωνοϊος έχει μπει στη ζωή μας τους τελευταίους μήνες. Πλέον στη χώρα μας νοσούν χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά κάτι που οφείλεται στην εύκολη μεταδοτικότητα του ιού. Μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο αυτή θα είναι η καθημερινότητα για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στου συμπολίτες μας που νοσούν από τον κορωνοϊό βρίσκονται και δυο πρώην παίκτες του MasterChef που αυτή την εποχή είναι μέλη μιας άλλης τηλεοπτικής εκπομπής.

Πρόκειται για την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο. Οι δυο πρώην παίκτες γνωρίστηκαν στο παιχνίδι και πλέον είναι μαζί και στη ζωή. Μαζί συμμετέχουν και στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ωστόσο έλειψαν από το πλατό τις τελευταίες ημέρες και όλων το μυαλό πήγε στον κορωνοϊό κάτι που όπως αποδείχθηκε ήταν σωστό. Το ζευγάρι βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και αυτή την περίοδο έχει μπει σε καραντίνα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η επιβεβαίωση της εκπομπής

Όπως αποκάλυψε το πρωινό της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το ζευγάρι έχει προσβληθεί από τον ιό, με τους δυο τους να μην δίνουν το «παρών» τις τελευταίες ημέρες στην εκπομπή. «Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος απουσιάζουν όλη την εβδομάδα. Δεν είναι τυχαίο. Συμβαίνει επειδή βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Στο περίπου να σας ενημερώσω για να μην αναρωτιέστε πως ενώ τα παιδιά νόσησαν εμείς συνεχίζουμε την εκπομπή. Η Μαρία και ο Δημήτρης έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στο ‘Happy Day’.

Την Τρίτη είχαν και οι δυο αρνητικό τεστ. Την Κυριακή, όμως, η Μαρία δεν ένιωθε πολύ καλά. Είχε ένα συνάχι και ειδοποίησε αμέσως την παραγωγή. Τη Δευτέρα το πρωί υποβλήθηκαν και οι δυο σε τεστ και η Μαρία ήταν θετική. Ο Δημήτρης δεν είχε αρχικά τίποτα, αλλά την Τετάρτη είχε και εκείνος συμπτώματα», είπε η παρουσιάστρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια η Μαρία Μπέη ανέβασε ένα story στο Instagram επιβεβαιώνοντας και εκείνη ότι είναι θετική στον ιό. Παράλληλα ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές που έστειλε στην ίδια και στον Δημήτρη Μπέλλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments