Video

Μαρία Κίτσου Instagram: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τσάκωσε τη συμπρωταγωνίστριά του να χορεύει

Μαρία Κίτσου Instagram: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τσάκωσε τη συμπρωταγωνίστριά του να χορεύει
Μαρία Κίτσου Instagram: Τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» συνεχίζονται και οι ηθοποιοί το διασκεδάζουν.

Η Μαρία Κίτσου ως άλλη «Λίζα Πετροβασίλη» το… έριξε στο τουίστ και ο «καθηγητής Φλωράς» που την είδε, την «κατσάδιασε»

Είναι ευτυχές πως τα γυρίσματα της σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζονται κανονικά τηρώντας σαφώς όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει πως οι ηθοποιοί και οι συντελεστές βρίσκονται για πολλές ώρες στο σετ και πραγματοποιούν τα απαιτητικά γυρίσματα.

Ωστόσο, απαραίτητες είναι και οι στιγμές χαλάρωσης καθώς και η όρεξη για πλάκα και αστεία. Σε ένα τέτοιο διάλειμμα η Μαρία Κίτσου, η τηλεοπτική «Λενιώ», θυμήθηκε τη «Λίζα Πετροβασίλη» από την ταινία «Το ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο» και ως άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη το… έριξε στο τουίστ.

Ο «καθηγητής Φλωράς» όμως, την είδε και φυσικά την κατσάδιασε. Ποιος είναι ο καθηγητής Φλωράς; Μα ο συμπρωταγωνιστής της από την τόσο πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», Δημήτρης Γκοτσόπουλος ο οποίος απαθανάτισε το σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instgagram.

«Όταν το Λενιώ μου γυρίζει στο Διαφάνι. Πίσω από τις κάμερες συμβαίνουν και αυτά! Ο καθένας το αντιμετωπίζει όπως μπορεί και αντέχει! Καλή δύναμη και καλή εβδομάδα σε όλους μας!!!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο ο «Λάμπρος».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου από το επίσημο και προσωπικό του προφίλ στο Instagram:

Μια από τις γνωστότερες και επικερδέστερες του ελληνικού σινεμά η ταινία

Το «Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο» είναι ελληνική αισθηματική κωμική ταινία του 1959, σε σενάριο και σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου και παραγωγή Φίνος Φιλμ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Η κλασική αυτή ελληνική ταινία πρόκειται για μια από τις γνωστότερες και επικερδέστερες του Ελληνικού Κινηματογράφου. Ο ρόλος της μαθήτριας, Λίζας Παπασταύρου, εκτόξευσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την έκανε σταρ. Η ταινία, στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1960, βραβεύτηκε ως μια από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες της πενταετίας 1955 με 1960.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments