Αθλητισμός

Λοβέρα Ολυμπιακός: Αυτός είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση του Μαρτίνς

Λοβέρα Ολυμπιακός: Αυτός είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση του Μαρτίνς
Λοβέρα Ολυμπιακός: Ο Αργεντινός δεν έχει δικαιώσει την επιλογή του.

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ο Μάξι Λοβέρα, θεωρήθηκε ως μια σπουδαία επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Όμως, ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η εφημερίδα Sportime έχει αναφορά στην περίπτωσή του στη στήλη «Παρασκήνια» του Σαββάτου. Όπως γράφει το sportime.gr: «Μπορεί ο Λοβέρα να μην ανήκει στο γκρουπ των κυρίων (σ.σ.: και φυσικά ΔΕΝ ήταν μόνο οι 3 που βγήκαν στη δημοσιότητα) που πήγαν να παρτάρουν εν μέσω lockdown, αλλά αποτελεί την μεγαλύτερη απογοήτευση για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Επί προσωπικού, μάλιστα! Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο Sportime του Σαββάτου, δεν είναι μόνο το δούναι-λαβείν σε σχέση με το κόστος απόκτησής του και την αγωνιστική ανταποδοτικότητα (31 ματς/2 γκολ), αλλά και η λειτουργία εκτός γηπέδου.

Τόσο του ιδίου (σ.σ.: ανεπίδεκτος μαθήσεως αγγλικών), όσο και του πατέρα του που για ένα commission agreement παραπάνω συμβούλεψε τον γιόκα του να κάνει δημοσίως παράπονα που ο Ολυμπιακός δεν τον άφησε να πάει στην Βάσκο ντα Γκάμα. Ο «μπαμπάς» Πέδρο δεν μπορεί να βάζει άλλες πλάτες για τον ατίθασο ποδοσφαιρικό του γιόκα, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα και ο παίκτης τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία. Μέχρι νεοτέρας…».

Λίγα λόγια για τον Μάξι Λοβέρα

Ο Μαξιμιλιάνο Αλμπέρτο Λοβέρα είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος μέσος. Ο Λοβέρα εντάχθηκε στη Ροσάριο Σεντράλ για την Πριμέρα Ντιβισιόν Αργεντινής 2016, κάνοντας το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 2 Μαΐου 2016, κατά τη διάρκεια μίας ήττας εναντίον της Χιμνάσια ντε Λα Πλάτα. Έκανε ακόμη μία εμφάνιση το 2016, εναντίον της Κίλμες στις 15 Μαΐου.

Στον πρώτο του αγώνα τη σεζόν 2016-17, τον Δεκέμβριο, ο Λοβέρα σημείωσε το πρώτο γκολ της σταδιοδρομίας του, σε μία ήττα εναντίον της Λανούς. Ολοκλήρωσε εκείνη τη σεζόν με 2 γκολ σε 16 αγώνες. Στις 31 Αυγούστου 2019, μετά από 3 γκολ σε 69 αγώνες, ο Λοβέρα μετακινήθηκε από τη Ροσάριο Σεντράλ στον Ολυμπιακό.

  • Τον Ιούλιο του 2017, ο Λοβέρα κλήθηκε για τις προπονήσεις της Εθνικής Αργεντινής U20.
  • Κλήθηκε και πάλι από την Εθνική Αργεντινής U20s τον επόμενο Μάιο, για τις προπονήσεις της Εθνική Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.
  • Τον Οκτώβριο του 2018, έπαιξε και σκόραρε για την Αργεντινή U20 σε μία φιλική ήττα εναντίον του Ισημερινού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments