Αθλητισμός

Μιχάλης Μπακάκης ΑΕΚ: Ορατό το ενδεχόμενο πώλησης

Μιχάλης Μπακάκης ΑΕΚ: Ορατό το ενδεχόμενο πώλησης
Μιχάλης Μπακάκης ΑΕΚ: Η Ένωση δεν θα είχε πρόβλημα να παραχωρήσει τον έμπειρο μπακ.

Όταν η ΑΕΚ ήταν στην Β΄Εθνική βασίστηκε σε έναν κορμό Ελλήνων ποδοσφαιριστών για να ανέβει στη Super League. Μάλιστα σε μεγάλο βαθμό αυτοί οι παίκτες πρωταγωνίστησαν και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια. Ένας από αυτούς ήταν ο Μηχάλης Μπακάκης. Ο διεθνής μπακ ήρθε στην ομάδα από τον Παναιτωλικό και όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τον βασικό δεξιό μπακ της ομάδας ακόμα και όταν ήταν μαζί στην ίδια πλευρά και ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Μπακάκης πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ σαν ένας ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής και εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστής, ενώ έγινε και σταθερό μέλος της Εθνικής ομάδας. Μέσα σε όλα αυτά βίωσε και έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά τον ξεπέρασε και επέστρεψε ακόμα καλύτερος. Μάλιστα πριν από περίπου ένα χρόνο υπέγραψε νέο συμβόλαιο που τον δένει στην Ένωση για τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο το μέλλον του στην ΑΕΚ δεν είναι καθόλου σίγουρο.

Το συζητάει για Μπακάκη η ΑΕΚ

Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει πετύχει τα πάντα με τη φανέλα της ΑΕΚ και πλέον σκέφτεται στο πίσω μέρος του μυαλού του και το επόμενο βήμα. Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να παίξει στο εξωτερικό. Το καλοκαίρι η Λεγκανές χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ και ο ίδιος ο παίκτης ήταν θετικός να πάρει μεταγραφή στην Ισπανική ομάδα ακόμα και αν είναι για τη δεύτερη κατηγορία που αγωνίζεται η ομάδα της Μαδρίτης.

Η Ισπανική ομάδα έκανε πρόταση που δεν ικανοποίησε την ΑΕΚ και το θέμα δεν προχώρησε παραπάνω. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο έμπειρος αμυντικός έχει ξεχάσει την ιδέα του εξωτερικού. Την ίδια στιγμή ο Καρέρα έχει πειραματιστεί αρκετά με τις επιλογές του στο δεξί άκρο καθώς αρκετά λεπτά συμμετοχής έχει πάρει ο Παουλίνιο και ο Βασιλανωνόπουλος που μετά από τέσσερα χρόνια πήρε επιτέλους την ευκαιρία του.

Ο Μπακάκης βλέπει ότι πλέον δεν είναι το σίγουρο νούμερο ένα στα πλάνα του Καρέρα και το μέλλον δεν είναι σίγουρο στην ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται να τον δούμε να παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο με οψιόν αγοράς ή να μείνει κανονικά μέχρι το καλοκαίρι και τότε να πουληθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments