Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Το δίλημμα του Πάμπλο Γκαρσία το αριστερό άκρο της άμυνας

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Το δίλημμα του Πάμπλο Γκαρσία το αριστερό άκρο της άμυνας
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει δίλημμα για τον παίκτη που θα επιλέξει στο αριστερό άκρο της άμυνας του.

Αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε αγωνιστική καθώς η αγωνιστική δράση είχε σταματήσει για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων στο Nations League. Ωστόσο το προσεχές Σαββατοκύριακο η δράση στα πρωταθλήματα θα επανέλθει και η Super League δεν αποτελεί εξαίρεση. Μάλιστα αναμένονται κάποια σημαντικά παιχνίδια όπως το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτό του ΠΑΟΚ με τον ανεβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για το παιχνίδι μην έχοντας στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς αρκετοί έλειπαν για τα παιχνίδια με τις εθνικές του. Μια από τις απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη που έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και έχει μπει σε απομόνωση. Φυσικά αυτό είναι αρκετό για να τον αφήσει εκτός για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Το μεγάλο δίλημμα για το αριστερό άκρο της άμυνας

Με τον Δημήτρη Γιαννούλη εκτός μάχης τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Βιεϊρίνια και ο Περέιρα είναι οι δύο καθαρές λύσεις, μόνο που στην περίπτωση του Πορτογάλου τίθεται θέμα διαχείρισης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εχει επιστρέψει δυναμικά στις προπονήσεις, ωστόσο, προέρχεται από από απουσία τεσσάρων μηνών από την αγωνιστική δράση και αυτό είναι ένα στοιχείο που ο Γκαρσία δεν μπορεί να προσπεράσει.

Στο μυαλό του Ουρουγουανού τεχνικού είναι να υπάρξει μία σταδιακή επανένταξη του Βιεϊρίνια στα παιχνίδια προκειμένου να μην υπάρχει ο κίνδυνος ενός τραυματισμού. Την ίδια ώρα, ο Αντριαν Νίλσεν Περέιρα δουλεύει εντατικά και είναι πιθανό να μπει σε πρώτο πλάνο στο σχέδιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά, πιο καθαρά οι προθέσεις του 43χρονου τεχνικού θα φανούν από σήμερα που αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ηπειρωτικό σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός τεχνικός έχει στο μυαλό του τον ΠΑΣ σαν έναν δύσκολο αντίπαλο. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που πήρε την ισοπαλία, και κόντρα στην ΑΕΚ παρά την ήττα από τους “κιτρινόμαυρους”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments