Ελλάδα

Μετρό αύριο: Κλειστοί θα παραμείνουν πέντε σταθμοί ενόψει του Πολυτεχνείου

Μετρό αύριο: Κλειστοί θα παραμείνουν πέντε σταθμοί ενόψει του Πολυτεχνείου
Μετρό αύριο: Μπορεί οι συναθροίσεις άνω των 3 ατόμων να απαγορεύονται και με τη σφραγίδα του ΣτΕ, ωστόσο σταθμοί του μετρό στο κέντρο θα παραμείνουν κλειστοί από τις 12μμ και μετά. Τροποποιήσεις και στα δρομολόγια των τρόλεϋ.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. θα κλείσουν πέντε σταθμοί του μετρό αύριο στην περιοχή του κέντρου και της Αμερικανικής Πρεσβείας. Η απαγόρευση θα ισχύσει από τις 12μμ και θα υπάρξουν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια των τρόλεϋ. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύσουν για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, από τις 12:00 θα κλείσουν οι σταθμοί «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός» και «Mέγραρο Mουσικής». Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις στους παραπάνω σταθμούς.

Τροποποιήσεις σε δρομολόγια των τρόλεϊ

Επίσης ήδη από σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έχουν τροποποιήσει τα δρομολόγιά τους τα τρόλεϊ. Συγκεκριμένα, οι γραμμές 2, 3, 4, 5, 11, 15 κινούνται σε προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη.

Ενώ οι γραμμές 18 και 19 δεν διέρχονται από την αφετηρία (Μουσείο) και κινούνται σε προσωρινή διαδρομή Μαυροματαίων – Κοδριγκτώνος – Πατησίων – Αλεξάνδρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments