Αθλητισμός

Μπαρτ Σένκεφελντ ΑΕΚ: Περίμεναν στη γωνία για τον στόπερ του Παναθηναϊκού

Μπαρτ Σένκεφελντ ΑΕΚ: Περίμεναν στη γωνία για τον στόπερ του Παναθηναϊκού
Μπαρτ Σένκεφελντ ΑΕΚ: Οι "κιτρινόμαυροι" έψαξαν την περίπτωση του στόπερ του Παναθηναϊκού πριν ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Το φετινό καλοκαίρι δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ο Όγκνιεν Βράνιες αποχώρησε πριν το τέλος των play off, ενώ δεν υπήρχε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Μάριου Οικονόμου που τελικά έφυγε για την Κοπεγχάγη. Τελικά οι άνθρωποι της Ένωσης αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών. Μαζί με τους Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι και Λάτσι θα ήταν το τιμ των στόπερ της ΑΕΚ. Μπορεί οι παίκτες που ήρθαν να είναι από το εξωτερικό, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας εξέτασαν περιπτώσεις και από την Ελληνική αγορά.

Άλλωστε η ΑΕΚ κινήθηκε για αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Εμάνουελ Ινσούα, Εβγέν Σακχόφ και Καρίμ Ανσαριφάρντ έχουν παρελθόν στο πρωτάθλημά μας κάτι που βοήθησε να μπουν με το “καλημέρα” στην ενδεκάδα και στις πρώτες επιλογές του Μάσιμο Καρέρα. Κάτι ανάλογο επιχείρησαν να κάνουν και με τον σέντερ μπακ, αλλά η υπόθεση που είχαν ξεχωρίσει είχε αρκετές δυσκολίες.

Άρεσε στην ΑΕΚ ο Σένκεφελντ , αλλά ήταν δύσκολη περίπτωση

Ο παίκτης που άρεσε πολύ στην ΑΕΚ ήταν ο Μπερτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ ήρθε στη χώρα μας πριν από δυο χρόνια και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κατάφερε να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ελλάδα. Στην Ένωση ήταν σίγουροι ότι ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να δώσει τα στοιχεία που αναζητούν, αλλά η περίπτωση του δεν ήταν καθόλου εύκολη εξαιτίας της κατάστασης με τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή και η ΑΕΚ δεν ήθελε να μπει σφήνα στις συζητήσεις των δυο πλευρών. Παρατηρούσε διακριτικά τις εξελίσσεις και αν τα πράγματα είχαν στραβώσει τότε θα έκαναν την κίνηση τους. Τελικά η κουβέντα τουΣένκεφελντ με τον Παναθηναϊκό κατέληξε σε συμφωνία οπότε και όποια συζήτηση για ενδιαφέρον της ΑΕΚ μπαίνει στο συρτάρι. Άλλωστε αυτή τη στιγμή οι “κιτρινόμαυροι” έχουν στο ρόστερ τους σημαντικές μονάδες στο κέντρο της άμυνας. Η πεντάδα των στόπερ αποτελείται από τους Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι, Στράτο Σβάρνα, Νασίμ Χνιντ, Ιονούτς Νεντελτσεάρου, και Ζίγκα Λάτσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments