Video

Ελίφ επεισόδιο 717: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 17/11 – Η Ελίφ λιποθυμάει

Ελίφ επεισόδιο 717: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 17/11 – Η Ελίφ λιποθυμάει
Ελίφ επεισόδιο 717: Η Βιλντάν βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς δεν μπορεί να πάρει μαζί της την Ελίφ και ο Κερέμ έχει αρχίσει να την υποψιάζεται.

Η Ελίφ μετανιώνει για ότι είπε και ελπίζει ο Κερέμ και η Ρεϊχάν να το ξεχάσουν. Ο Κερέμ όμως δεν το έχει ξεχάσει και ρωτάει την Ελίφ γιατί το είπε. Προσπαθεί να την παρηγορήσει γιατί πιστεύει πως η μικρούλα φοβάται κάτι. Της λέει πως μπορεί να του μιλήσει και θα το κρατήσουν μυστικό. Η Ελίφ τον πιστεύει αλλά θυμάται τις απειλές του Ταρίκ.

Παρόλαυτα λέει πως ό,τι έπαθε η Ρεϊχάν δεν ήταν ατύχημα. Η δήλωση αυτή μπερδεύει τον Κερέμ και εκείνη τη στιγμή έρχεται η Βιλντάν για να πάρει μαζί της την Ελίφ. Ο Κερέμ διαισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και πως η Ελίφ φοβάται ουσιαστικά τη Βιλντάν. Δεν θέλει η Βιλντάν να πάρει μαζί της την Ελίφ και εκείνη του απαντάει πως δεν χρειάζεται την άδεια του, η Ελίφ είναι δική της συγγενής και μπορεί να την πάει όπου θέλει.

Η Βιλντάν αρπάζει από το χέρι την Ελίφ και αρχίζει να περπατάει αλλά η μικρή δεν αντέχει και λιποθυμάει. Μεταφέρεται αμέσως σε ένα δωμάτιο. Η Βιλντάν βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς δεν μπορεί να πάρει μαζί της την Ελίφ και ο Κερέμ έχει αρχίσει να την υποψιάζεται. Η Τουλάι και η Ζουλιντέ πίνουν τσάι στο μαγαζί όταν μπαίνει μια πελάτισσα και μιλάει για το νέο της εγγόνι. Θέλει να του πλέξει παπούτσακια, κουβέρτα και άλλα πράγματα αλλά δεν ξέρει πως θα τα καταφέρει γιατί δεν έχει χρόνο.

Η Ζουλιντέ της λέει πως μπορεί να τα πλέξει εκείνη και έτσι οι δύο γυναίκες κάνουν μια επαγγελματική συμφωνία. Η πελάτισσα φεύγει και η Τουλάι προσφέρει δουλειά στη Ζουλιντέ στο μαγαζί και εκείνη δέχεται. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά είναι στο γραφείο του γιατρού και τους λέει πως η γυναίκα έχει κάποιες πιθανότητες να γίνει μητέρα αλλά είναι λίγες. Η Χουμεϊρά χαίρεται πολύ όταν το ακούει.

Όταν φεύγουν από τον γιατρό, η Χουμεϊρά θέλει να μοιραστεί τη χαρά της με τον Ταρίκ αλλά εκείνος της λέει πως θα απογοητευθεί ξανά και πρέπει πια να καταλάβει πως δεν θα αποκτήσει μωρό. Η Χουμεϊρά νιώθει απαίσια. Αργότερα ο Ταρίκ επικοινωνεί με τη Βιλντάν και μαθαίνει πως για άλλη μια φορά απέτυχε να φέρει εις πέρας την εντολή του. Η Βιλντάν του λέει πως η Ελίφ πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος.

Ο Κερέμ και η Ρεϊχάμ μιλάνε για την Ελίφ και τη Βιλντάν. Προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η Ελίφ είναι τόσο τρομαγμένη όταν βλέπει τη Βιλντάν. Το σίγουρο είναι πως η Ελίφ είναι ανήσυχη όταν είναι κοντά της η Βιλντάν και αυτό πιά το έχουν καταλάβει καλά και οι δύο τους. Ο Ταρίκ είναι εκνευρισμένος και τα βάζει με όλους στην εταιρία. Είναι ανήσυχος επειδή η Βιλντάν δεν κατάφερε να πάρει την Ελίφ από το νοσοκομείο και φοβάται μήπως η μικρή μιλήσει στον Κερέμ ή σε κάποιον άλλο. Η Χουμεϊρά κάθεται μόνη της στην ακτή και αναπολεί τις ωραίες μέρες που πέρασε με τον Ταρίκ, τώρα πια τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Η ζωή της Μπιρτσέ αλλάζει καθώς το σχέδιο της θα είναι εξώφυλλο σε περιοδικό. Μοιράζεται τη χαρά της με μια συνάδελφο και η Ράνα τη βλέπει και της λέει πως δεν θα βάλει αυτό το σχέδιο στο εξώφυλλο. Η Μπιρτσέ θέλει να διαμαρτυρηθεί επειδή ο Γιουνούς ήταν εκείνος που το επέλεξε αλλά η Ράνα της απαντάει πως ο Γιουνούς θα πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του. Ο Γιουνούς όμως λέει στη Ράνα πως εκείνος αποφασίζει για τι εξώφυλλο του περιοδικού και φεύγει. Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και τον φλερτάρει.

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο:

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments