Αθλητισμός

Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Οι Νάγκετς δηλώνουν γοητευμένοι από τον νεαρό φόργουορντ

Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Οι Νάγκετς δηλώνουν γοητευμένοι από τον νεαρό φόργουορντ
Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού, με τους Νάγκετς να εξετάζουν την περίπτωσή τους.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι συζητιέται από πολλές ομάδες του εξωτερικού και τα νέα έφτασαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πρόσφατα υπήρξαν φήμες που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τους Οκλαχόμα Θάντερ, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που επικαλείται το gavros.gr, οι Νάγκετς μπαίνουν στο παιχνίδι διεκδίκησης του νεαρού φόργουορντ. Όπως ακούγεται είναι «γοητευμένοι» τόσο από την τεχνική του κατάρτιση, όσο και από το ταλέντο του.

Ο Αλεξέι Ποσοκούσεφκι, όπως όλα δείχνουν, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ψηλά στις επιλογές του Draft του NBA που θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου. Στους Ντένβερ Νάγκετς, όπου θυμίζουμε ότι είχε αγωνιστεί ο νυν παίκτης των Πειραιωτών, Κώστας Παπανικολάου.

Η φετινή διαδικασία του Draft έχει πάρει παράταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου, χωρίς φυσικά να γίνει σε αίθουσα αλλά με τηλεδιάσκεψη, όπως είναι φυσιολογικό. Εκεί, ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού προσδοκά να κερδίσει μία από τις υψηλότερες θέσεις.

Σύμφωνα με όσα γράφουν στην Ιταλία, οι Ντένβερ Νάγκετς θα μπορούσαν να επιλέξουν τον άσο των Πειραιωτών. Πάντως, όποια ομάδα αποφασίσει να εμπιστευτεί το ταλέντο του Ποκουσέφσκι θα πρέπει να δώσει και το απαραίτητο buy out στους Ερυθρόλευκους οι οποίοι και έχουν συμβόλαιο μαζί του.

Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι βρίσκεται στο στόχαστρο και των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, εν όψει του ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο 18χρονος γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού αποφάσισε να δοκιμάσει φέτος την τύχη του στο ΝΒΑ και για αυτό έχει κάνει ήδη προπονήσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ σύμφωνα με το «Ringer» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Θάντερ.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο νεαρός Σέρβος ο οποίος βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ, εν όψει του ντραφτ που είναι προγραμματισμένο για τις 18 Νοεμβρίου, έχει κάνει ήδη ορισμένες προπονήσεις με την ομάδα από την Οκλαχόμα και έχει μιλήσει με ανθρώπους εκεί. svg%3E

Στη διαδικασία του ντραφτ, οι Θάντερ επιλέγουν στο νούμερο «25» και προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Ποκουσέφσκι θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό ως buy out στην ομάδα του Πειραιά, με την οποία έχει συμβόλαιο, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Sport-fm.

Όπως είχε γράψει και ο Κέβιν Ο Κόνορ από το Ringer, για τον 18χρονο Σέρβο των 91 κιλών, με wingspan στα 2.20, «είναι ένας αδύνατος ψηλός που κινείται ως φόργουορντ και πασάρει ως γκαρντ, αλλά χρειάζεται να βάλει μύες για να… πιάσει στο ΝΒΑ».

Μερικά από τα προτερήματά του είναι η ευελιξία στην ικανότητα του σουτ, το καλό footwork καθώς και ο έλεγχος του σώματος του, με τη δυνατότητα να σουτάρει βγαίνοντας από τα σκριν και μετά την ντρίμπλα αλλά στα μειονεκτήματά του ανήκει το γεγονός πως είναι πάρα πολύ αδύνατος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments