Lifestyle

Εβελίνα Παπούλια: Όσα είπε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, τον Αλέξανδρο Ρήγα και τους Δυο Ξένους

Εβελίνα Παπούλια: Όσα είπε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, τον Αλέξανδρο Ρήγα και τους Δυο Ξένους
Εβελίνα Παπούλια: Καλεσμένη σε εκπομπή της ΕΡΤ βρέθηκε η ηθοποιός και κλήθηκε να απαντήσει για τον συμπρωταγωνιστή της στους Δυο Ξένους.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και κλήθηκε να απαντήσει γύρω από τους Δύο Ξένους, αλλά και για το πως βίωσε τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου και την σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Το θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δεν μου άρεσε καθόλου που έβλεπα να βγαίνουν να μιλάνε για τον Νίκο. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πώς δημοσιογραφικά είχε καλυφθεί το όλο θέμα. Κατά τη διάρκεια των Δύο Ξένων κάναμε κάποιες φορές παρέα. Με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές δεν είχα το περιθώριο, δεν είχα το χρόνο, ήμουν λίγο σαν την… τρελή, δεν είχα ζωή καθόλου.

Εννοείται ότι είμαστε φίλοι με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Η αλήθεια είναι πως όταν με θέλει κάτι, σηκώνει το τηλέφωνο και με παίρνει. Όταν τον παίρνω εγώ απλά για να του πω “τι γίνεται;” Μπορεί να μην το σηκώσει. Και του γράφω “Αλέξανδρε, σε παίρνω να δω τι κάνεις”. Καλύτερα που οι Δύο Ξένοι τελείωσαν στις δύο σεζόν. Θα ήθελα να είχαμε ένα καλύτερο τέλος, δηλαδή πιο ολοκληρωμένο σαν φινάλε», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο “Ωραία μου Κυρία”. Πέρασα φανταστικά. Η Αλίκη ήταν υπέροχη. Μας είχε βοηθήσει πολύ. Θα μιλήσω προσωπικά. Για εμένα είχε μιλήσει στον Γιώργο Λεμπέση που μετά έγινε ο μέντοράς μου. Εκείνος με έκανε πρωταγωνίστρια.

Είχα παίξει στη σειρά “Ταύρος με Τοξότη” και αυτό έγινε επειδή η Αλίκη με είχε προτείνει στον ΑΝΤ1. Ήμουν όμως και τελείως τρελή. Μερικές φορές λέω τι μου συμβαίνει. Με είχαν πάρει λοιπόν για ένα σόου επειδή εγώ τραγούδαγα και χόρευα.

Τους είπα “ευχαριστώ πολύ αλλά εγώ είμαι ηθοποιός δεν έχω καμία δουλειά να κάνω αυτό το πράγμα”. Τους είπα αν έχετε κάποιο σίριαλ πολύ ευχαρίστως. Πρέπει να τα έχασαν οι άνθρωποι. Επειδή μάλλον είχε μεσολαβήσει η Αλίκη μου πρότειναν τελικά το “Ταύρος με Τοξότη”.

Οι Δύο Ξένοι

Οι “Δύο Ξένοι” με βρήκαν στη φάση της ζωής μου που είχα πει θέλω να γίνω πρωταγωνίστρια. Τότε είχα κλείσει το “Είμαστε στον αέρα”. Με παίρνουν λοιπόν από το Mega και μου λένε σε θέλουμε για αυτόν τον ρόλο αλλά θα περάσεις από casting. Τους είπα ότι έχω κλείσει με την άλλη σειρά. Μου είπαν θα το αναλάβουμε εμείς. Καθόλου δεν το αναλάβανε. Απλά πήραν τηλέφωνο και ενημέρωσαν ότι δεν θα πάω», δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments