Video

Ελίφ επεισόδιο 718: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 18/11 – Ο Ταρίκ είναι πάλι έξαλλος

Ελίφ επεισόδιο 718: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 18/11 – Ο Ταρίκ είναι πάλι έξαλλος
Ελίφ επεισόδιο 718: Η Λεμάν σκέφτεται τα χειρότερα για τη Ζουλιντέ και πιστεύει πως θέλει να παντρευτεί τον γιο της για τα χρήματά του και για να αποκτήσει έναν πατέρα ο γιος της.

Τα βήματα της Χουμεϊρά την οδηγούν σε μια παιδική χαρά και όταν μια γυναίκα τη ρωτάει ποιο από τα παιδάκια, που παίζουν είναι δικό της, η Χουμεϊρά δείχνει ένα από τα παιδιά. Ο Κερέμ ζητάει από τη Βιλντάν να φύγει από το νοσοκομείο αλλά η Βιλντάν είναι αποφασισμένη να πάρει μαζί της την Ελίφ. Ο Κερέμ όμως αποδεικνύεται πιο πεισματάρης και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα αφήσει να πάρει την Ελίφ. Η Ελίφ συνέρχεται και ρωτάει τον Κερέμ αν η Βιλντάν είναι ακόμη εκεί.

Ο Κερέμ της λέει πως έφυγε αλλά τη ρωτάει γιατί είναι τόσο φοβισμένη. Θέλει να μάθει τι ρόλο παίζει η Βιλντάν σε αυτό. Η Ελίφ του λέει πως δεν έχει σχέση μαζί της και ο Κερέμ της λέει πως πρέπει να ξεκουραστεί. Η κουτσομπόλα γειτόνισσα της Λεμάν της λέει πως η Ζουλιντέ είναι συνέχεια στο μαγαζί της Τουλάι. Η Λεμάν υποψιάζεται πως η Ζουλιντέ πηγαίνει εκεί επειδή θέλει να είναι κοντά στον Σαφάκ.

Η Ελίφ είναι μόνη της στο δωμάτιο του νοσοκομείο και η Βιλντάν μπαίνει κρυφά και της κόβει λίγα από τα μαλλιά της. Θέλει να κάνει τεστ DNA γιατί πιστεύει πως είναι παιδί του Ταρίκ οπότε θα έχει ένα όπλο εναντίον του. Η Ρεϊχάν, ο Κερέμ και η Ελίφ επιστρέφουν σπίτι και η Ματσιντέ τους καλωσορίζει. Ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει στο δωμάτιο της να ξεκουραστεί αλλά εκείνη προτιμάει να μείνει στην κουζίνα και να περάσει το χρόνο της με την παρέα της Γιλντίζ και της Ελίφ. Ο Ταρίκ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά αλλά η ψυχολογική κατάσταση της Χουμεϊρά είναι άσχημη. Προσπαθεί να της μιλήσει αλλά του απαντάει ψυχρά.

Η Λεμάν σκέφτεται τα χειρότερα για τη Ζουλιντέ και πιστεύει πως θέλει να παντρευτεί τον γιο της για τα χρήματά του και για να αποκτήσει έναν πατέρα ο γιος της. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Ρεϊχάν σχετικά με το ατύχημα. Ο Ταρίκ, η Χουμεϊρά, ο Κερέμ, η Βιλντάν η Ελίφ ακούνε την αφήγησή της. Η Βιλντάν ρωτάει ειρωνικά τον Ταρίκ αν του έλειψε αυτές τις μέρες η Ελίφ και εκείνος γίνεται έξαλλος. Η Βιλντάν είναι σίγουρη πως η Ελίφ είναι κόρη του Ταρίκ.

Η Χουμεϊρά απογοητεύεται μέρα με τη μέρα πιο πολύ. Ο άντρας της με τη συμπεριφορά του της ραγίζει την καρδιά και η μητέρα της νοιάζεται για την Ελίφ, ένα ξένο παιδί. Η Ράνα φλερτάρει με τον Ταρίκ. Τον καλεί για καφέ και εκείνος δέχεται.

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο:

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments