Video

Γιώργος Γιαννόπουλος – Είναι ντροπή να λέμε τη λέξη σεξ και όχι γ@μ@σ@

Γιώργος Γιαννόπουλος – Είναι ντροπή να λέμε τη λέξη σεξ και όχι γ@μ@σ@
«Είναι ντροπή για την ελληνική γλώσσα αυτή η λέξη» δηλώνει ο ηθοποιός.

Για την ενασχόλησή του με τα κοινά, την αδερφή του που έφυγε από τη ζωή δύο χρόνια πριν αλλά και για τον κορωνοϊό μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις αισθητικές παρεμβάσεις και στη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας.

«Στο Δήμο Ηλιούπολης που είμαι δημοτικός σύμβουλος λέω στους πολίτες να προσέχουν, να μη ζητάνε μόνο. Έχω πάρει πολλή αγάπη από την αδερφούλα μου, την Αγγελική που είχε σύνδρομο down. “Έφυγε” πριν δύο χρόνια. Με ενοχλεί όταν ξεπαρκάρω και μου κολλάνε από πίσω.

Ας είμαστε ευγενείς. Ο ελληνικός λαός δεν είναι ευγενικός, μας έχουν επηρεάσει τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Χάρηκα που ο πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχουν ψεκασμένοι, για τον κορωνοϊό. Τώρα που δεν δουλεύω περπατάω πολύ. Στους ανθρώπους που βλέπω χωρίς μάσκα κάνω παρατήρηση.

Οι λέξεις που χρειάζονται μπιπ να μη λέγονται μόνο τα μεσάνυχτα. Να μην είμαστε κουτοπόνηροι. Λέμε τη λέξη σ@ξ που είναι αμερικάνικη και την περνάμε. Αν πούμε τη λέξη “γαμ…” απαγορεύεται. Είναι ντροπή αυτό για την ελληνική γλώσσα, για την ιστορία αυτής της χώρας», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ολόκληρη η συνέντευξη που έδωσε:

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος γεννήθηκε το 1960 στην Αρσινόη Μεσσηνίας, με καταγωγή από τον Ράδο Αρκαδίας, και μεγάλωσε στην Καλαμάτα.

Φοίτησε στην Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), την οποία τελικά εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Έτσι εγγράφηκε στο νεανικό τμήμα της Δραματικής Σχολής Αθηνών. Είναι αρκετά χρόνια στην θεατρική σκηνή, ωστόσο, είναι πιο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Πεθαίνω για σένα» (2003), Μαύρα Μεσάνυχτα (2008), Εντιμότατοι κερατάδες, Επτά Θανάσιμες Πεθερές , Κόκκινος Κύκλος και Κωνσταντίνου και Ελένης. Η πιο γνωστή του συμμετοχή είναι στην κωμική τηλεοπτική σειρά Το σόι σου, η οποία από το 2014 προβάλλεται στον Alpha. Από τον Οκτώβριο του 2016 συμμετέχει και στην κυπριακή δραματική σειρά που προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ «Προδοσίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments