Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [18/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [18/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [18/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [18/11/20].

Κριός

Προσπαθήστε να είστε πιο τρυφεροί και στοργικοί προς τον/την σύντροφό σας. Εάν έχετε σχέση, σήμερα θα έρθετε ακόμη πιο κοντά. Εάν μόλις γνωρίσατε κάποιο ξεχωριστό άτομο, θα δείτε ότι υπάρχει μεγάλη χημεία μεταξύ σας.

Ταύρος

Όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που σας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, γίνονται εμφανή σήμερα. Είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Εάν υπάρχει κάποιος/α που θέλετε να εντυπωσιάσετε, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και δείτε τι μπορεί να συμβεί.

Δίδυμοι

Επιθυμείτε να εκφράσετε πώς αισθάνεστε πραγματικά για κάποιο ξεχωριστό άτομο. Έχετε την τάση να κρύβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα… Αλλά σήμερα θέλετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Να περιμένετε μια ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση.

Καρκίνος

Παρόλο που τελευταία δεν αισθάνεστε να έλκεστε σωματικά από το ερωτικό σας ταίρι, σήμερα θέλετε να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Θα αισθανθείτε πολύ κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να συνδεθείτε και σε άλλα επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της μέρας.

Λέων

Εξετάστε προσεκτικά τις προσωπικές σας σχέσεις, αναγνωρίστε τα κίνητρα για να ενεργοποιήσετε κάθε μία από αυτές. Εάν κατά βάθος ξέρετε ότι δεν είστε αληθινοί προς τον ίδιο σας τον εαυτό, ήρθε ο καιρός για λίγη ενδοσκόπηση. Θα πρέπει είτε να αποκαταστήσετε την ισορροπία είτε να βάλετε τέλος στην σχέση σας.

Παρθένος

Διαθέστε χρόνο για να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, όσον αφορά τη σχέση σας. Εάν θέλετε να συζητήσετε ορισμένα ζητήματα, κάντε το τώρα που είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες. Πάνω απ’ όλα θα πρέπει να είστε ειλικρινείς. Σκεφτείτε αν και οι δύο φροντίζετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου ή ο καθένας τις δικές του.

Ζυγός

Χρησιμοποιήστε την έμφυτη γοητεία σας για να κάνετε ό,τι θέλετε τον/την σύντροφό σας. Με το χαμόγελο και την συμπεριφορά σας μπορείτε να πάτε όπου θέλετε. Αξίζει σίγουρα να αξιοποιήσετε όλα σας τα χαρίσματα σήμερα, καθώς θα είστε επιτυχημένοι με τρόπους που δεν μπορείτε καν να προβλέψετε!

Σκορπιός

Η ενέργεια της μέρας σχετίζεται με τις ανάγκες, τόσο τις δικές σας όσο και του/της συντρόφου σας. Θέλετε να μιλήσετε για όλα όσα σας απασχολούν, από την καθημερινότητα μέχρι την μεταφυσική. Εάν τα πράγματα πάνε καλά στην σχέση σας, θα περάσετε όμορφα. Διαφορετικά, ενδεχομένως να υπάρξουν στιγμές έντασης.

Τοξότης

Σήμερα θα προκύψει κάποια ένταση με τον/την αγαπημένο/η σας – αλλά όχι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Το μόνο που πρέπει να αναρωτηθείτε, είναι αν αυτή η σχέση σας ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα. Να είστε ειλικρινείς, όχι μόνο με το ταίρι σας αλλά κυρίως με τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Εσείς και το ταίρι σας έχετε βαρεθεί να συζητάτε τις λεπτομέρειες της σχέσης σας. Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να αναθερμάνετε την φλόγα του πρώτου καιρού, να αναζωπυρώσετε το πάθος ανάμεσά σας. Έχετε τη διάθεση και τα μέσα. Εκμεταλλευτείτε τα!

Υδροχόος

Σήμερα θα κάνετε επιτέλους το καθοριστικό βήμα προς το αντικείμενο του πόθου σας. Η καρδιά σας μπορεί να χτυπάει πιο γρήγορα από το φυσιολογικό… Αλλά αυτή τη φορά δεν ντρέπεστε να εκφράσετε ανοιχτά τα αισθήματά σας.

Ιχθύες

Θα διαπιστώσετε ότι έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στην ερωτική σας ζωή όταν είστε πιο λιτοί… Τόσο στα λόγια όσο και στο ντύσιμο ή στη συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να φτάνετε στην ουσία των πραγμάτων. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να κλέψετε την καρδιά αυτού του πολύ ξεχωριστού ατόμου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments