Αθλητισμός

ΑΕΚ – Λάρισα: Δεν ρισκάρει με Τσιντώτα και Γκαρσία ο Καρέρα

ΑΕΚ – Λάρισα: Δεν ρισκάρει με Τσιντώτα και Γκαρσία ο Καρέρα
ΑΕΚ - Λάρισα: Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Παναγιώτη Τσιντώτα και του Λιβάι Γκαρσία.

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων για το Nations League ολοκληρώθηκαν και πλέον τα πρωταθλήματα πρόκειται να επιστρέψουν το Σαββατοκύριακο. Η Super League δεν αποτελεί εξαίρεση και οι προπονητές ετοιμάζονται για την αγωνιστική που μας έρχεται. Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τη Λάρισα και θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι μετά από εκείνο κόντρα στη Ζόρια. Θυμίζουμε ότι το ματς με τον Άρη αναβλήθηκε εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού που είχε η Ένωση.

Η προετοιμασία για τον Μάσιμο Καρέρα δεν ήταν εύκολη καθώς είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να χάνουν αρκετές προπονήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι με τη Λάρισα υποτίθεται ότι θα ήταν αυτό που η ΑΕΚ θα ήταν πλήρης μετά από αρκετό καιρό. Θυμίζουμε ότι από τραυματισμό έχουν επιστρέψει οι Κώστας Γαλανόπουλος και Νταμιάν Σιμάνσκι δίνοντας σημαντικές βοήθειες και ανάσες στο χώρο του κέντρου καθώς οι Κρίστισιτς και Σακχόφ έπαιζαν συνέχεια.

Δεν ρισκάρει για Τσιντώτα και Γκαρσία

Ένας από τους παίκτες που είχε ελπίδες να αγωνιστεί στο παιχνίδι είναι ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος πριν λίγες μέρες ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο 23χρονος ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ωστόσο ο Καρέρα δεν βιάζεται να τον ενσωματώσει στο σύνολο. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θέλει να βεβαιωθεί πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο 100% της κατάστασής του, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του Παναγιώτη Τσιντώτα στο ερχόμενο παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ υπέστη πριν λίγες μέρες θλαστικό τραύμα, που δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί δεν είναι πολλές. Σε περίπτωση που ο έμπειρος γκολκίπερ δεν μπορέσει να αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Αθανασιάδης. Πρόκειται για τον πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης που είχε εντυπωσιάσει πριν πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ. Ωστόσο η παρουσία του Μπάρκα στην αρχή και στη συνέχεια του Τσιντώτα είχαν ως αποτέλεσμα να είναι στο περιθώριο. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος είναι η δεύτερη του σεζόν με τα “κιτρινόμαυρα” και ακόμα δεν έχει κάνει επίσημο ντεμπούτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments