Αθλητισμός

Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Θέλει σαν τρελός να παίξει στο «αιώνιο» ντέρμπι

Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Θέλει σαν τρελός να παίξει στο «αιώνιο» ντέρμπι
Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Ο Αργεντινός άσος δηλώνει πανέτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χαρούν στο άκουσμα της είδησης ότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες τα δίνει όλα στις προπονήσεις και θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα.

Ο Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με ρεπορτάζ διάφορων ΜΜΕ, σκέφτεται να τον ξεκινήσει βασικό. Ο Αργεντινός χαφ έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει το «τριφύλλι» να ανακάμψει. Στις προπονήσεις δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να πείσει τον Ρουμάνο τεχνικό να τον επιλέξει για το «αιώνιο» ντέρμπι.

Παράλληλα, μιλώντας στους συμπαίκτες του, λέει ότι θέλει πολύ να παίξει αυτό το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τελευταίες προπονήσεις ο Μπόνι έχει χρησιμοποιήσει με τους βασικούς τον Βιγιαφάνιες. Οριστικά, όλα θα ξεκαθαρίσουν στις δύο τελευταίες προπονήσεις για το ποιος θα παίξει πίσω από τον Καρλίτος: ο «Βίγια» ή ο Φεντερίκο Μακέντα.

Στη σημερινή προπόνηση ο Μπόλονι είδε και τους Σωκράτη Διούδη, Δημήτρη Κουρμπέλη και Τάσο Χατζηγιοβάνη να ενσωματώνονται στο πρόγραμμα και μάλιστα χωρίς πρόβλημα. Βέβαια οι τρεις διεθνείς ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα ο καθένας. Ο μεν Κουρμπέλης έκανε αποθεραπεία, ο Διούδης αποφόρτιση και ο Χατζηγιοβάνης γυμνάστηκε κανονικά.

Η θέση που διεκδικούν τρεις παίκτες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport24.gr, για το αριστερό φτερό οι Αϊτόρ, Σαβιέρ και Μολό παλεύουν με τις ίδιες πιθανότητες για να κερδίσουν μια θέση στο αρχικό σχήμα του Λάζλο Μπόλονι. Κι αν ο Ισπανός ήταν αυτός που είχε το προβάδισμα τις προηγούμενες μέρες με βάση και την εικόνα του τις τελευταίες ώρες τόσο ο Πορτογάλος όσο και ο Γάλλος εξτρέμ με τη συμμετοχή τους σε φουλ ρυθμούς προπόνησης διεκδικούν και αυτοί τη θέση με τις ίδιες πιθανότητες. Βέβαια σε περίπτωση που παίξει ο Μολό το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ο Χατζηγιοβάνης αριστερά και ο Γάλλος δεξιά.

Πώς έγινε η προπόνηση

Ο Μπόλονι προτίμησε να χαλαρώσει τους ρυθμούς και να μην γυμνάσει την ομάδα του μαζί αλλά να την χωρίσει σε δύο γκρουπ. Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ με τους μεν να κάνουν προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ποδοβόλεϊ και τους δε να κάνουν προθέρμανση, «κορόιδο», παιχνίδι σε μικρό χώρο. Την ίδια ώρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments