Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Ματέους Φερνάντες: Πήγε να κάνει την έκπληξη με παίκτη της Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός Ματέους Φερνάντες: Πήγε να κάνει την έκπληξη με παίκτη της Μπαρτσελόνα
Παναθηναϊκός Ματέους Φερνάντες: Να κάνουν δικό τους τον Ματέους Φερνάντες φαίνεται πως προσπάθησαν οι «πράσινοι» το καλοκαίρι.

Να κάνουν το «μπαμ» φέρνοντας παίκτη από τη Βαρκελώνη και συγκεκριμένα από την Μπαρτσελόνα επιδίωξαν το καλοκαίρι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας «Fotomac» τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η Γαλατασαράι βρισκόταν σε συζητήσεις με τους μπλαουγκράνα, για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ, Ματέους Φερνάντες.

Ωστόσο η τουρκική ομάδα, δεν ήταν η μοναδική, η οποία είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Όπως φαίνεται ο Φερνάντες βρισκόταν και στη λίστα του Παναθηναϊκού. «Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Γαλατά χρειάστηκε να ανεβάσει κατά πολύ την προσφορά της» τονίζεται στο ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Ωστόσο, φαίνεται πως ούτε οι Τούρκοι αλλά ούτε και η ελληνική ομάδα κατάφεραν να τον πείσουν, αφού ο παίκτης επέλεξε να μείνει στη Βαρκελώνη, καθώς μόλις είχε εγκατασταθεί σε αυτή έπειτα από την μεταγραφή του από την Παλμέιρας στους Καταλανούς αντί του ποσού των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάραυτα ο Φερνάντες δεν δείχνει να έχει δικαιωθεί για την επιλογή του. Ο Κούμαν δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται αφήνοντας τον πολλές φορές στον πάγκο. Για την ακρίβεια τις περισσότερες, μιας και έχει αγωνιστεί στη LaLiga μόλις σε 3 αγώνες. Αξίζει πάντως να διευκρινιστεί ότι το τουρκικό δημοσίευμα δεν κατονομάζει τον Τσάβι Ρόκα, αλλά αφήνει να εννοηθεί πως αυτός ήταν που σήκωσε το τηλέφωνο επιδιώκοντας την μεταγραρφή για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Ματέους Φερνάντες είναι 22 ετών Βραζιλιάνος.

Αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο του 2020 με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2025 και ενσωματώθηκε στον σύλλογο το καλοκαίρι.  Ο νεαρός στοίχισε στους Καταλανούς 7+3 εκατομμύρια ευρώ. Η ρήτρα αποδέσμευσης του έχει τοποθετηθεί στα 300 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Μποταφόγκο, από την οποία τον Ιανουάριο του 2019 μεταπήδησε στην Παλμέιρας, αντί τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Με την Βερντάο μέτρησε έντεκα συμμετοχές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, με ένα γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments