Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 48: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 19/11 – Ο Βόσκαρης αντιμέτωπος με τις ευθύνες του

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 48: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 19/11 – Ο Βόσκαρης αντιμέτωπος με τις ευθύνες του
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 48: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν τον Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή.

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλυτώσει την Ελένη από τα χέρια του Βόσκαρη και θα ζητήσει τη βοήθεια του υπουργού Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της. Ο Κωνσταντής προσπαθώντας να πείσει τη Δρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, την ενημερώνει για τον τραυματισμό της Ελένης. Η Δρόσω με την παρότρυνση και του Τάκη, αποφασίζει να την επισκεφτεί.

Το χωριό είναι αναστατωμένο με τη συμπεριφορά του Μιλτιάδη και φοβισμένοι, αποφασίζουν να μιλήσουν στο Λάμπρο για να λάβουν μέτρα. Μια αναπάντεχη επίσκεψη όμως στο σπίτι του Μιλτιάδη, έρχεται για να τον βοηθήσει. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν τον Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του. Έχει πει όμως την τελευταία του κουβέντα;

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments