Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [20/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [20/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [20/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [20/11/20].

Κριός

Εσείς και το ταίρι σας θα επεξεργαστείτε ένα σχέδιο δράσης σήμερα, σχετικά με μια αγορά. Εάν σχετίζεται με ένα ακίνητο ή την αναδιαμόρφωση ενός υπάρχοντος, ενδέχεται να απαιτείται επιπλέον προγραμματισμός. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Μπροστά σας έχετε μια πολύ έντονη μέρα, από την άποψη διαδικτυακών επαφών και κοινωνικών συναναστροφών. Έχετε επικεντρώσει τις προσπάθειές σας σε μια συγκεκριμένη σχέση που φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη. Αλλά σε αυτό το στάδιο, καλό θα ήταν να μετρήσετε ακριβώς τι παίρνετε πίσω. Είναι ωραίο να είστε ερωτευμένοι, αρκεί τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε την επιθυμία να κάνετε αλλαγές στη στάση σας απέναντι σε μια σχέση. Δεν υπάρχει κάτι λάθος, ίσως πιστεύετε ότι δεν έχετε αξιοποιήσει όλες σας τις δυνατότητες. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να εξερευνήσετε με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να ασκήσετε βαθιά επίδραση στη σχέση κάποιου άλλου. Οι ενέργειες και η γλώσσα του σώματός σας μπορεί να επικοινωνούν ένα πράγμα, ενώ σε συνειδητό επίπεδο δεν γνωρίζετε τι κάνετε. Απλώς παρατηρήστε πώς αντιδρούν οι άλλοι σε εσάς και προσαρμόστε τη συμπεριφορά σας.

Λέων

Σήμερα θα διαθέσετε όλη σας την ενέργεια για να διατηρήσετε ζωντανή μια μυστική σχέση. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εύρεση χρόνου και χώρου για να συναντηθείτε με αυτό το άτομο, φαίνεται ότι η επιθυμία σας, προς το παρόν τουλάχιστον, θα εκπληρωθεί.

Παρθένος

Αντί να έχετε μόνο μία σημαντική σχέση, φαίνεται ότι παίζετε σε πολλά ταμπλό. Υπάρχει αρκετός χώρος για να πειραματιστείτε, να μάθετε ποια είναι η κατάλληλη για εσάς. Μπορεί να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα αν κρατήσετε ανοιχτό το μυαλό σας.

Ζυγός

Θέλετε να τερματίσετε μια σχέση, που σας προκαλεί μόνο θλίψη. Ενδεχομένως να έχετε γνωρίσει κάποιο άλλο άτομο, που θεωρείτε πιο κατάλληλο για εσάς. Μπορείτε να κάνετε μια ομαλή μετάβαση, αρκεί να κατανοήσετε γιατί χρειάζεστε αυτή την αλλαγή κατεύθυνσης.

Σκορπιός

Η λέξη κλειδί της μέρας είναι «κίνητρο». Όποιοι και αν ήταν οι αρχικοί λόγοι για να εμπλακείτε στην τρέχουσα σχέση σας, ίσως τώρα αισθάνεστε ότι χρειάζονται επανεξέταση υπό το φως πρόσφατων γεγονότων. Σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και τι έχετε επιτύχει. Να είστε ειλικρινείς και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Είναι δύσκολο να παραμείνετε απόμακροι στη σχέση σας. Συνήθως εμπλέκεστε βαθιά, δεν υπάρχουν ημίμετρα. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε το ταίρι σας πώς αισθάνεται, ίσως εκπλαγείτε από την απάντησή του. Αν μιλήσετε για τους τομείς της σχέσης που απαιτούν αλλαγή, θα την εμβαθύνετε περισσότερο.

Αιγόκερως

Το πάθος φιγουράρει έντονα στη μέρα σας! Μπορεί να έχετε όρεξη για πειραματισμούς στη σχέση σας. Είστε και οι δύο πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα σε νέα μέρη, πιστεύετε ότι πρέπει να προχωρήσετε σε νέο επίπεδο… Αλλά δεν είστε σίγουροι τι χρειάζεται να αλλάξετε.

Υδροχόος

Εάν το ταίρι σας έχει παρασυρθεί σε κάποιες μη ρεαλιστικές ιδέες, πρέπει να συζητήσετε πού πιστεύετε ότι πηγαίνει η σχέση σας. Πρέπει και οι δύο να εξετάσετε τα κίνητρά σας και να είστε ειλικρινείς για να προχωρήσετε παρακάτω.

Ιχθύες

Ο έρωτας θα είναι διασκεδαστικός σήμερα. Κάποιο άτομο έχει ρίξει το βλέμμα του πάνω σας και δεν έχει σκοπό να υποχωρήσει αν δεν βγείτε ραντεβού. Τολμήστε το, δεν έχετε να χάσετε κάτι!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments