Video

Αννίτα Ναθαναήλ σύζυγος: Η απίστευτη ατάκα της για τον έρωτα μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας

Αννίτα Ναθαναήλ σύζυγος: Η απίστευτη ατάκα της για τον έρωτα μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας
Αννίτα Ναθαναήλ σύζυγος: Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω των social media.

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 το «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ, φορώντας το μαγιό της ως χειμερινή κολυμβήτρια, λίγο πριν βουτήξει στη θάλασσα στο Καβούρι.

Μάλιστα, εμφανίστηκε με το μαγιό της και στην τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, εξηγώντας πως το κολύμπι και το περπάτημα είναι η καθημερινότητά της. Η ίδια τόνισε ότι κάνει μία ώρα κολύμπι και 1,5 ώρα περπάτημα στο βουνό καθημερινά εν μέσω της καραντίνας.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι νιώθει πάρα πολύ καλά με τον εαυτό της και το σώμα της. «Είμαι 52… and counting », δήλωσε χαμογελώντας. «Μικροβελτιώσεις έχω κάνει γιατί πρέπει λίγο να συμβαδίζει το μέσα με το έξω. Απλά πράγματα, μεσοθεραπείες, κανένα μποτοξάκι. Δεν είμαι υπέρ των λίφτινγκ», τόνισε.

Όσο για τον 20ετή γάμο της με τον Κρις Χάμπερτ, εξέφρασε το εξής: «Μπορώ να πω ότι η σχέση εξακολουθεί να εξελίσσεται και να αλλάζει. Με φλερτάρουν στο Instagram αλλά τον Κρις δεν τον αφορούν αυτά. Όσες φορές του τα έχω πει, γελάει ή δεν τον ενδιαφέρει καν».

Και κατέληξε: «Μετά από 20 χρόνια γάμου το σεξ μπορεί να μην είναι όπως την πρώτη εβδομάδα. Σίγουρα όλα τα ζευγάρια μετά από 20 χρόνια γάμου έχουν μια ωραία ρουτίνα που δεν είναι όμως όπως την πρώτη εβδομάδα. Δεν παριστάνουμε κάτι άλλο. Δεν είμαστε από αυτούς που βγαίνουν έξω και λένε ότι, σκίζουμε βρακιά κάθε μέρα».

Να αναφέρουμε πως το 2000 γνώρισε τον Κρις Χάμπερτ, Αμερικανό πρώην επαγγελματία πολίστα, με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες που πλέον είναι στην εφηβεία. Με τον σύζυγο της έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία επισκευής για smartphones και PCs. Μάλιστα, η Αννίτα Ναθαναήλ κυκλοφόρησε τη δική της σειρά με αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα.

Προτεραιότητα για την ίδια, όπως έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, είναι η οικογένεια. Οι δύο κόρες της μόλις άκουσαν για το Nomads, της είπαν: «Μαμά, μην τολμήσεις και δεν πας». Εξάλλου, όσο θα βρισκόταν στο παιχνίδι, γνώριζε πως τα παιδιά της θα είναι σε καλά χέρια, εκείνα του συζύγου της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments