Lifestyle

Κουτσόπουλος Λεωνίδας: Τι συνδέει τον κριτή του MasterChef με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες

Κουτσόπουλος Λεωνίδας: Τι συνδέει τον κριτή του MasterChef με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες
Κουτσόπουλος Λεωνίδας: Φαίνεται πως ο αξιαγάπητος κριτής του ριάλιτι μαγειρικής είναι ερωτευμένος.

Ερωτευμένος με ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως είναι ένας εκ των δημοφιλών κριτών του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους όντας σε έξοδο σε μαγαζί, πριν από την επιβολή του lockdown.

Πιο συγκεκριμένα, τον αγαπημένο και με πολύ χιούμορ κριτή του MasterChef «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός πριν την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο της εστίασης να πίνει το ποτό του μαζί με τη γοητευτική ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες», Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Όπως αποκαλύφθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Παρασκευής, ο σεφ και η όμορφη ηθοποιός γνωρίζονται εδώ και έναν περίπου χρόνο και όπως όλα δείχνουν από τα στιγμιότυπα από την έξοδό τους, απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου. Ο γνωστός σεφ λοιπόν, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Star, διατηρεί εδώ και περίπου ένα χρόνο δεσμό με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία μπήκε φέτος στις Aγριες Μέλισσες στον ρόλο της «Ζορζέτ».

Η είδηση έγινε γνωστή όταν οι δύο τους αποθανατίστηκαν σε κοινή έξοδό τους ενώ όπως επεσήμαναν χαρακτηριστικά και στη «Φωλιά των Κου Κου», πρόκειται για ένα πολύ διακριτικό και ταιριαστό ζευγάρι. Να αναφέρουμε, για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, πως είναι ένα κορίτσι 23 χρόνων που αποφοίτησε πριν από δύο χρόνια από δραματική σχολή και έπεσε στα… βαθιά κατευθείαν αφού ενσάρκωσε την Άννα στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή». Φέτος έκλεψε τις εντυπώσεις στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Φεγγάρι από χαρτί» των Ρέππα – Παπαθανασίου και φυσικά στις «Άγριες Μέλισσες».

Να αναφέρουμε πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef, όπου από το 2018 συμμετέχει ως κριτής. Ωστόσο, συμμετείχε στον διαγωνισμό από την πρώτη σεζόν, ως Food and Beverage Manager. Ο γνωστός σεφ όταν ήταν μικρός δεν είχε σκεφτεί καθόλου να γίνει μάγειρας. Η συνάντηση που είχε με έναν φίλο του, ο οποίος εκείνη την περίοδο φοιτούσε σε σχολή μαγειρικής, του έδωσε το κίνητρο ώστε να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα. Η πρώτη του δουλειά ήταν σε εστιατόριο που είχε ο Γιάννης Λουκάκος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments