Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [22/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [22/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [22/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [22/11/20].

Κριός

Προσπάθησε να αποδεχτείς πως οποιαδήποτε ερωτική αναταραχή στο δεσμό σου, δεν θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από μια απλή διαφωνία. Εξέτασε όμως προσεκτικά την ευκαιρία που σου προσφέρει για να εμβαθύνεις ή να θεραπεύσεις τα σχέση σου. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να ζωντανέψεις την ερωτική σπίθα ανάμεσά σας. Θα παίξεις σημαντικό ρόλο επίσης στην ενίσχυση της μεταξύ σας εμπιστοσύνης. Να ξέρεις πως αυτό που προσφέρεις, θα σου επιστραφεί.

Ταύρος

Αν χρειάζεσαι υπενθύμιση του πόσο ισχυρό είναι το δυναμικό σε μια εκκολαπτόμενη σχέση, τότε μια συζήτηση ανάμεσά σας θα σου το αποδείξει. Κατά κάποιο τρόπο, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση σου. Ίσως με το ταίρι σου να βρίσκεστε στην ίδια σελίδα για το τι θέλετε ή για την ταχύτητα με την οποία προχωρά ο δεσμός σας. Φαίνεται πως έχετε μια σταθερή βάση. Μοιάζει σαν ένα δώρο που έρχεται την κατάλληλη στιγμή, για να αναβαθμίσει τη σχέση σας

Δίδυμοι

Η καλοσύνη και η γενναιοδωρία συνδυάζονται υπέροχα αυτή τη στιγμή, αλλά μην εστιάζεις σ’ αυτήν την άφθονη θετική ενέργεια με τρόπους που θα μπορούσαν να αυξήσουν δραματικά το ποσό της πιστωτικής σου. Προσπάθησε να συνδυάσεις τις προσπάθειές σου με μια δημιουργική δραστηριότητα. Έχετε μια φανταστική συνεργασία σαν εραστές, που το μόνο που απαιτεί, είναι λίγη φαντασία για να δημιουργήσετε κάτι ικανοποιητικό και αξέχαστο.

Καρκίνος

Δεν μπορείς να εντοπίσεις γιατί επανεμφανίζεται μια επώδυνη ή ενοχλητική ανάμνηση από το ερωτικό σου παρελθόν. Είναι όμως κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις για να μη νιώθεις απογοήτευση απέναντι στο ταίρι σου. Αν ένα συναισθηματικό τραύμα παραμένει ως έχει, τότε είναι η ώρα να μη το αφήσεις να σου προκαλεί επιπλέον άγχος. Αναγνώρισέ το, αντιμετώπισέ το και εξάλειψέ το από τη ζωή σου.

Λέων

Η προσπάθεια να αγνοήσεις τους περισπασμούς που προέρχονται από περιοχές εκτός του συναισθηματικού σου κόσμου θα αποδειχθεί δύσκολη τώρα. Μην αφήσεις όμως την απογοήτευση να τροφοδοτήσει ενέργειες που σχετίζονται μ’ αυτές τις αλλεπάλληλες διακοπές. Αν ο εραστής σου πρέπει να καταλάβει πως η εστίασή σου χρειάζεται αλλού για λίγο, τότε τόνισέ του αυτό το σημείο, ήρεμα και ειρηνικά. Ίσως υπενθυμίζοντάς του ότι δεν είσαι μόνο εσύ που θα επωφεληθείς από αυτήν την απαραίτητη εστίαση….να είναι έξυπνη κίνηση.

Παρθένος

Αν οι οικονομικές σου ανησυχίες σε κρατούν ξύπνια τα βράδια προσπάθησε τουλάχιστον να τις κρατήσεις μακριά από την ερωτική σου ζωή. Ξέρεις πως αυτό που αντιμετωπίζεις είναι ένα προσωρινό εμπόδιο και είσαι σίγουρη πως οι προσπάθειές σου θα το λύσουν. Για αυτό άφησε να σου παρέχει την άνεση και την υποστήριξη που χρειάζεσαι ο δεσμός σου. Εκεί θα τα βρεις και τα δύο τώρα.

Ζυγός

Είτε πρόκειται για μια φευγαλέα απόφαση, είτε για μια υπόθεση που οδηγεί σε ένα συμπέρασμα, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μια διευκρινιστική συζήτηση με το σύντροφό σου. Μόνο πρόσεξε πριν ρίξεις έντονο φως σε ένα ζήτημα, να έχεις οπλιστεί με γεγονότα. Μπορεί να είναι μία από εκείνες τις στιγμές που αφήνοντας τα πράγματα να γλιστρήσουν και αναβάλλοντας μια συζήτηση, να προσθέσει μόνο ένταση και υποψίες. Για αυτό προχώρησε με αυτοπεποίθηση. Μίλησε ήρεμα για ό,τι σκέφτεσαι και ξεκίνησε τη συζήτηση, από εκεί.

Σκορπιός

Τα ερωτικά σου θα έχουν μια ευπρόσδεκτη, ήρεμη και ώριμη χροιά αυτή τη στιγμή. Μπορεί να οφείλεται στην αίσθηση ηρεμίας και αρμονίας που αναδεικνύει τις ρομαντικές και δημιουργικές σου ιδιότητες. Η παθιασμένη πρόοδος χρειάζεται την ηρεμία και την υποστήριξή σου, αυτό το διάστημα. Αν κάνεις την ερωτική σου ζωή προτεραιότητα…σε περιμένουν παθιασμένες ανταμοιβές.

Τοξότης

Έχεις την επιλογή για το πώς θα αξιοποιήσεις και θα εφαρμόσεις την παθιασμένη σου ενέργεια. Αν θέλεις να ακολουθήσεις το δρόμο της σύγκρουσης και των διαφωνιών, τότε είναι κάτι που γίνεται εύκολα. Ξέρεις όμως ότι το σωστό είναι να απομακρυνθείς από το δράμα, ειδικά αν αυτό που κάνεις ή λες προκαλεί τον εραστή σου με τον τρόπο που ίσως περίμενε. Μετέτρεψε τα παθιασμένα σου συναισθήματα σε κάτι υποστηρικτικό και ευχάριστο. Γίνε δημιουργική, με τον τρόπο που θα κινηθείς τώρα.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι η δύναμη ή η προσγειωμένη συμπεριφορά σου, που σε κάνουν γοητευτική στα μάτια του αγαπημένου σου. Είτε πρόκειται για το σύντροφό σου είτε για κάποιο νέο αίσθημα στη ζωή σου, η υιοθέτηση μιας ανάλαφρης προσέγγισης, είναι το εισιτήριό σου για τη δημιουργία ή την ενίσχυση αυτού του δεσμού τώρα. Σε έναν κόσμο γεμάτο αβεβαιότητα, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια πολύ ευπρόσδεκτη ατμόσφαιρα σταθερότητας στον κόσμο του. Μπορεί να σε αγαπήσει, ακόμη περισσότερο γι’ αυτό.

Υδροχόος

Μια πιο εμπνευσμένη και καινοτόμος προσέγγιση στα ερωτικά σου ζητήματα, θα βοηθήσει στην ενίσχυσή τους. Αυτό όμως χρειάζεται και τη συνεργασία του εραστή σου. Πρέπει να εστιάσετε και οι δύο σε μια κοινή πρόκληση. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα σας φανεί αυτομάτως περισσότερο ενδιαφέρουσα, παρά τρομακτική. Μπορεί επίσης να ένα τέλειο σκαλοπάτι για να προχωρήσει η σχέση σας σε μια νέα, παθιασμένη περιοχή.

Ιχθύες

Όποια και αν είναι η ηλικία σου, θα εκπέμπεις μια παιδικότητα που ο εραστής σου θα βρει πολύ δελεαστική. Η υιοθέτηση μιας πιο παθιασμένης παιχνιδιάρικης προσέγγισης στον έρωτα, θα δημιουργήσει την απαραίτητη ηρεμία στη σχέση σου. Ό, τι κι αν φαίνεται σοβαρό ή αβέβαιο σε άλλες περιοχές της ζωής σας, το γέλιο θα βοηθήσει στην τοποθέτηση ορισμένων θεμάτων σε προοπτική.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments