Διεθνή

Πιρς για Τραμπ: «Καλά ξεκουμπίδια» εύχεται ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Πιρς για Τραμπ: «Καλά ξεκουμπίδια» εύχεται ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Πιρς για Τραμπ: Μια σκληρή ανάρτηση κατά του Αμερικανού προέδρου έκανε ο πρώην πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Ντέιβιντ Πιρς, ανάμεσα σε άλλα πρώην πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, έκανε μια σκληρή δήλωση για τον νυν Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ που έχασε στις πρόσφατες εκλογές από τον Τζο Μπάιντεν. Ο Πιρς έγραψε, μεταξύ άλλων, «καλά ξεκουμπίδια».

Να σημειώσουμε ότι ο Πιρς είναι ένας πολύ έμπειρος διπλωμάτης. Ο λογαριασμός του στο Twitter αναφέρει: «9 χρόνια ως δημοσιογράφος, 35 ως διπλωμάτης, κυρίως στη Μέση Ανατολή. Πρώην πρέσβης στην Αλγερία και την Ελλάδα…«. Να θυμίσουμε ότι συνταξιοδοτήθηκε το 2016, όταν ήταν πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Όμως αν και διπλωμάτης καριέρας, έχοντας προφανώς συναντήσει αρκετές δυσκολίες στην πορεία του, ο Πιρς φαίνεται πως έφτασε στα όριά του. Πώς; Διαβάζοντας άλλη μία ανάρτηση του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, βγήκε… από τα ρούχα του.

Ο Πιρς έγραψε: «Ακολουθώ αυτόν τον ηλίθιο λογαριασμό (σ.σ. του Τραμπ) για τέσσερα χρόνια, επειδή θεώρησα σημαντικό να γνωρίζω τι έλεγε ο Πρόεδρός μας ακόμη κι αν διαφωνούσα μαζί του. Όχι πια. Γειά σου Ντόναλντ και καλά ξεκουμπίδια». Ο Πιρς συμπληρώνει την ανάρτηση με την ένδειξη «δεν ακολουθώ τον Τραμπ (unfollow Trump)».

Δείτε την ανάρτηση του Πιρς

Εν τω μεταξύ, η εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ άσκησε χθες έφεση κατά ενός τμήματος της δικαστικής απόφασης, που άνοιξε τον δρόμο στην κρίσιμη πολιτεία της Πενσιλβάνια για την επικύρωση της νίκης του εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Καταθέτοντας τα δικαστικά έγγραφα, η εκστρατεία επανεκλογής ζήτησε από εφετείο να εξετάσει μία απόφαση που έλαβε ο δικαστής Μάθιου Μπραν. Η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ είχε καταθέσει δικαστική αγωγή νωρίτερα μέσα στο μήνα, ζητώντας από τον Μπραν να εμποδίσει την αναφερόμενη πολιτεία να επικυρώσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η απόφαση του Μπραν έγινε γνωστή το Σάββατο. Ο δικαστής αποφάνθηκε πως η υπόθεση είναι βασισμένη σε «αστήρικτα νομικά επιχειρήματα» και «αναπόδεικτες κατηγορίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments