Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [23/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [23/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [23/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [23/11/20].

Κριός

Αν παλεύεις με ένα ερωτικό δίλημμα, μην απευθυνθείς σε κάποιο έμπιστο φίλο σου. Αν θέλεις όμως να επωφεληθείς πραγματικά από αυτήν την ανταλλαγή, να είσαι ανοιχτόμυαλη και να ακούσεις τις συμβουλές που προσφέρει. Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις, ό,τι χρειάζεται βελτίωση, κάνοντας δραστικές κινήσεις. Μια συζήτηση όμως μαζί του, μπορεί να αποδειχθεί διαφωτιστική.

Ταύρος

Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις πως πρέπει να αποκτήσεις περισσότερες ιδέες σχετικά με την σχέση σου ή να αναλογιστείς τις παθιασμένες δυνατότητές της, υπάρχουν οφέλη αν συγκρατηθείς και σκεφτείς καλά πριν αναλάβεις δράση. Ίσως ανακαλύψεις καινούργιες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν περισσότερο. Για να καταφέρεις κάτι καλό, δε χρειάζεται να βιαστείς. Αν πάρεις το χρόνο σου πριν κινηθείς δεν θα είναι απλώς χρήσιμο, αλλά και σοφό.

Δίδυμοι

Δεν θα έχεις καμία αμφιβολία για το πόση προσπάθεια και εστίαση χρειάζεται η πρόοδος της σχέσης σου. Μπορεί επίσης να ξεκαθαρίσεις καλύτερα μέσα σου αυτά που θέλεις να πετύχεις ή να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή. Φρόντισε λοιπόν να διασαφηνίσεις τι είναι αυτό που θα σε βοηθήσεις να ξεκινήσεις μια παθιασμένη βελτίωση. Ίσως είναι μια νέα παθιασμένη περιοχή. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα όμως. Για αυτό προχώρα.

Καρκίνος

Μπορεί να είναι μια στιγμή που ορίζεις νέες και ισχυρές προθέσεις στα ερωτικά σου. Θα νιώσεις πως έχεις περισσότερη προθυμία και ενέργεια να προχωρήσεις σύμφωνα με τη φιλόδοξη ατζέντα σου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση θα συνειδητοποιήσεις πως οι προσπάθειές σου δε θα περάσουν απαρατήρητες. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια αξιοσημείωτη αίσθηση του επείγοντος που υποστηρίζει τις ενέργειές σου. Για ένα τυχερό άτομο, αυτό θα μπορούσε να είναι υπέροχα δελεαστικό.

Λέων

Προσφέρεται χαλάρωση και ανακούφιση από το άγχος. Ίσως όμως χρειαστεί να υιοθετήσεις μια λιγότερο προφανή προσέγγιση για την ενθάρρυνση και των δύο. Προσπάθησε να εμπλέξεις και τον εραστή σου στους τρόπους χαλάρωσης. Ήπιες ασκήσεις όπως η γιόγκα, θα είναι καλύτερη μέθοδος, από οτιδήποτε άλλο που μπορεί να σας εξαντλήσει. Όμως αν κι αυτή η άσκηση γίνει έντονη, μπορεί ν’ αποδειχθεί χρήσιμη και ευχάριστη, γι’ αυτό ακολούθησε τη. Μπορεί να είναι «αυτό που σύστησε ο γιατρός».

Παρθένος

Ένας έλεγχος πραγματικότητας στην ερωτική σου ζωή μπορεί να μην ακούγεται σαν το πιο σέξι πράγμα που πρέπει να κάνεις αλλά θα αποδειχθεί αποκαλυπτικό. Παρόλο που δεν ενθαρρύνεσαι να κριτικάρεις τα ερωτικά σου, θα είναι στο χέρι σου να διασφαλίσεις πως οι παθιασμένες σου προτεραιότητες λαμβάνουν την απαραίτητη προσοχή. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να σκεφτείς πώς θέλεις να ζήσεις την ερωτική σου ζωή. Μην αναβάλλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα.

Ζυγός

Είτε οφείλεται στην εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής είτε στην επιθυμία σου να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης, θα ανακαλύψεις πως η σεξουαλική αντοχή και η αποφασιστικότητά σου, αυξάνονται. Το όνομα του παιχνιδιού έχει το όνομα : ερωτική ικανοποιητική σχέση. Ξέρεις πως δεν μπορείς να είσαι πλέον παρατηρητής σε αυτά που λαχταράς να απολαύσεις ή να ζήσεις. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που θέλεις και πίστεψε πως μπορείς να το ζήσεις.

Σκορπιός

Η διαίσθησή σου θα είναι ακριβής αν σου πει πως αυτό το διάστημα, προσφέρεται παθιασμένη πρόοδος και μπορεί να βασίζεται περισσότερο στον άψογο συγχρονισμό. Μια εκτεταμένη συζήτηση με το ταίρι σου, περιμένει. Επομένως, πίστεψε ότι η εσωτερική σου φωνή είναι ο καλύτερος οδηγός, για να επιλέξεις τη σωστή στιγμή για να αποκαλύψεις στο σύντροφό σου, τι είναι στο μυαλό ή στην καρδιά σου. Μπορεί να μην είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή αλλά έρχεται σύντομα.

Τοξότης

Παρόλο που η ρομαντική πρόοδος της σχέσης σου μπορεί να έκανε ένα βήμα μπροστά, τρία πίσω, θα είσαι αποφασισμένη να δημιουργήσεις θετική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Μπορείς να κοιτάξεις τις αποφάσεις και τις ενέργειες που έκανες στο παρελθόν και δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μην αποκλείεις όμως τώρα, τη δύναμη της εμπειρίας, γιατί έχεις τη σοφία που σου έλειπε τότε. Τόλμα να είσαι διαφορετική. Είναι καιρός να πετύχεις μερικά διαφορετικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Αν χρειαζόταν να υπενθυμίσεις στον εραστή σου πόσο σημαντική είσαι γι’ αυτόν τότε μια υπενθύμιση, θα τον κάνει να φτάσει πρόθυμα στο φεγγάρι και να γυρίσει πίσω, για σένα. Η εκτίμηση και η αγάπη που έχεις για αυτό το ξεχωριστό άτομο θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει τόσο γρήγορα, όσο και η δική του. Μην υποθέτεις πως το ταίρι σου, ξέρει πόσο τον αγαπάς. Η εκτίμηση και η ευγνωμοσύνη, μπορούν να είναι τα πιο ισχυρά αφροδισιακά και σίγουρα αυτό ισχύει τώρα.

Υδροχόος

Υπάρχει περίπτωση να προσεγγίσεις τα ερωτικά σου με επιστημονικό τρόπο, ειδικά αν η αναδιάρθρωση της ερωτικής σου ζωής, αποτελεί προτεραιότητα. Θέλεις να δοκιμάσεις να απλοποιήσεις τη σχέση που έχεις με το ταίρι σου. Όμως η υπερβολική προσοχή στη λεπτομέρεια ή η προσπάθεια δημιουργίας της τέλεια εικόνας, συνήθως σκοτώνει τον ερωτισμό και τη μαγεία. Μην πιέζεις για δραματικές αλλαγές. Κινήσου με μικρά απαλά βήματα.

Ιχθύες

Το τελευταίο πράγμα στο οποίο θέλεις να εμπλακείς, είναι μια αγχωτική κατάσταση με τον εραστή σου! Για αυτό χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για να αποσπάσεις ευχάριστα και ανάλαφρα τη σκέψη τόσο τη δική σου όσο και του συντρόφου σου. Αν ο εραστής σου αρχίσει να κλονίζεται, τότε πρέπει εσύ να παραμείνεις ατάραχη. Με μια ευγενική και συμπονετική προσέγγιση, θα μπορούσες να είσαι η φωνή του λόγου που χρειάζεται τώρα το ταίρι σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments