Αθλητισμός

Ραφίνια Ολυμπιακός: Σφίγγει τα δόντια για να παίξει με τη Σίτι

Ραφίνια Ολυμπιακός: Σφίγγει τα δόντια για να παίξει με τη Σίτι
Ραφίνια Ολυμπιακός: O Βραζιλιάνος μπακ θέλει να παίξει με το αγγλικό μεγαθήριο.

Μία μέρα έμεινε για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Τετάρτη 25/11, στις 22:00) και στον Πειραιά είναι αισιόδοξοι για τη συμμετοχή του Ραφίνια.

Να σημειώσουμε ότι ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ αποχώρησε ως τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτό έχει ανησυχήσει τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του αρχικά τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αχμέντ Χασάν, Ματιέ Βαλμπουενά και τελευταίο τον Μπρούμα.

Παρόλα αυτά, ο έμπειρος οπισθοφύλακας δείχνει αποφασισμένος να σφίξει τα δόντια και να παίξει απέναντι στους «πολίτες», ακόμα και με ένεση, για να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το απαιτητικό παιχνίδι. Πρόκειται για μία περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής το παίρνει πάνω του, αν και σημαντικό ρόλο θα παίξει αν έχει ξεπρηστεί ο αστράγαλός του και τι θα εισηγηθεί το ιατρικό επιτελείο στον προπονητή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι η συμμετοχή του Ραφίνια μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι. Δεν είναι μόνο η αξία του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και η εμπειρία του από τέτοιους αγώνες. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ο Ραφίνια έχει «φάει με το κουτάλι» παιχνίδια όπως αυτό και θα βοηθήσει και τους συμπαίκτες του ψυχολογικά.

O Ολυμπιακός στο site του έχει ενημερώσει και για το πρόγραμμα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε αναλυτικά:

«Την Τρίτη (24/11) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League. Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

  • Τρίτη 24/11

16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV και το κανάλι που έχει τα δικαιώματα (COSMOTE TV). Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Ρούμπεν Σεμέδο. 18:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

  • Τετάρτη 25/11

19:55 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Μάντσεστερ Σίτι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Σίτι είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 24/11 στις 12:45 και η προπόνησή της στις 14:30 στο προπονητικό της κέντρο στην Αγγλία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments