Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [24/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [24/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [24/11/20]

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [24/11/20].

Κριός

Έχεις μια βελτιωμένη ικανότητα να μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις που αφορούν τα ερωτικά σου. Πρόσφατα είχες επικεντρωθεί στις επαγγελματικές σου αναζητήσεις, αλλά τώρα μπορείς να στραφείς στην ερωτική σου ζωή. Ξέρεις πως δεν πρόκειται να ζητήσεις συγνώμη από τον εραστή σου ή να του προσφέρεις «κλάδο ελαίας»! Αλλά αν χρειαστεί….θα το κάνεις για να δεις πού θα οδηγήσει!

Ταύρος

Οι εργασιακές απαιτήσεις θα λάβουν το μεγαλύτερο μέρος της εστίασής σου τώρα. Αλλά η δύναμη για να αλλάξεις αυτήν τη δυναμική, ειδικά αν η πρόοδος της σχέσης σου έχει προχωρήσει ψηλότερα στην λίστα προτεραιοτήτων σου πρόσφατα, είναι δική σου. Ίσως χρειαστεί να γίνεις πιο ευέλικτη στα επαγγελματικά σου για να έχεις τη δυνατότητα να εστιάσεις στη σχέση σου. Σίγουρα όμως θα ωφεληθείς τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου από την αμέριστη προσοχή σου. 

Δίδυμοι

Μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου, μπορεί να παρέχει την ασφάλεια ή τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν βάλετε τα κεφάλια σας μαζί ή εργαστείτε ομαδικά, αντί να εστιάσετε στις αντίστοιχες ανάγκες σας. Οι δύσκολες στιγμές απαιτούν αυστηρά βήματα. Αυτό που συζητήθηκε ή συμφωνήθηκε μεταξύ σας, θα μπορούσε να ενισχύσει τα θεμέλια της σχέσης σας- τώρα και στο μέλλον. 

Καρκίνος

Έχεις την ευκαιρία να αγκαλιάσεις το πνεύμα της συνεργασίας στη σχέση σου. Μπορεί όμως να διακινδυνεύεις να πας τα πράγματα πολύ μακριά… κι αυτό, επειδή θα εστιάσεις υπερβολικά σε ό,τι μπορεί να δημιουργήσει μια περίπλοκη συνεργασία. Είτε πρόκειται για μια σημαντική αγορά είτε για κάτι που απαιτεί συμβόλαια, να εισάγεις στην αρένα πολύπλοκες διαπραγματεύσεις….μόνο αν είσαι απολύτως έτοιμη να το κάνεις.

Λέων

Η επιρροή της Σελήνης θα εντείνει την ανάγκη να κοιτάξεις περισσότερο τις σκιές της ερωτικής σου ζωής, παρά το φως. Συνεπώς, διατήρησε τις ανταλλαγές ή τις συζητήσεις με το ταίρι σου αισιόδοξες και χαλαρές…διαφορετικά θα οδηγηθούν σε δυσάρεστες περιοχές. Από την άλλη πλευρά, τα έντονα συναισθήματα οδηγούν σε επιθυμίες που απαιτούν διέξοδο. Αν γίνεις πιο ευάλωτη, θα ενθαρρύνεις το ταίρι σου να εγκαταλείψει μερικές αναστολές του. 

Παρθένος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, καλωσόρισε την ήπια, συμπονετική ατμόσφαιρα που διαπερνά τώρα την ερωτική σου ζωή. Αυτό θα σε ενθαρρύνει να αποστασιοποιηθείς ή να αποκολληθείς από κάποιο άλυτο συναισθηματικό ζήτημα. Αν αμφιβάλλεις έστω και για λίγο…τότε αυτό το είδος φροντίδας απέναντι στον εαυτό σου, θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα. 

Ζυγός

Ίσως δεν χρειάζεται να αλλάξεις μια κουραστική ρουτίνα για να απολαύσεις την ερωτική σου διασκέδαση. Η περιέργειά σου, θα μπορούσε επίσης να στηρίξει τις ρομαντικές αλληλεπιδράσεις, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Επομένως, όπου είναι δυνατόν, παραδώσου στις δημιουργικές ιδέες για να φέρεις τον αυθορμητισμό στο δεσμό σου. Το να ρισκάρεις για κάτι…..μπορεί να είναι το κερασάκι στην τούρτα! 

Σκορπιός

Η διαίσθησή σου θα αυξηθεί με τρόπους που θα σε βοηθήσουν να καταλαβαίνεις τι χρειάζεται ο εραστής σου…. πιθανώς πριν το αντιληφθεί ο ίδιος! Αν είσαι ελεύθερη, τότε η εσωτερική σου φωνή θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις το κοινό έδαφος με το άτομο που σε ενδιαφέρει …και να λες ό,τι θέλει ν’ ακούσει. Αν είσαι σε σχέση και νιώθεις πως έχεις αναλάβει τα ηνία στη σχέση σου, θα νιώσετε καλά και οι δύο γι’ αυτό. 

Τοξότης

Ακόμα κι αν η λίστα υποχρεώσεων που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου μεγαλώνει…μην νιώθεις ενοχές αν παραμερίσεις για λίγο κάποιες άλλες υποχρεώσεις σου…. Το να βυθιστείς σε ένα άνετο περιβάλλον με τον εραστή σου, θα είναι επίσης αναζωογονητικό! Ίσως έχεις αναλάβει πολλά τελευταία και ήρθε η ώρα να κάνεις αυτό που θα σε διασκεδάσει, με τον τρόπο που έχεις ανάγκη.

Αιγόκερως

Θα αμφιβάλλεις για το γεγονός πως η διαίσθησή σου είναι ισχυρή. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις την ιδανική απάντηση ή λύση για ένα ερωτικό θέμα που σε απασχολεί. Ίσως είναι η ικανότητα που έχεις να μπορείς να βλέπεις πέρα από το προφανές, που θα ενθαρρύνει τον αγαπημένο σου, να δει τη μεγαλύτερη εικόνα στο θέμα που τον απασχολεί. Αν αυτό που χρειάζεται είναι μια καθησυχαστική λύση, τότε είσαι η πλέον κατάλληλη για να τον βοηθήσεις να βρει μια λύση που να του ταιριάζει. 

Υδροχόος

Εσύ και το ταίρι μάλλον δεν μπορείτε αυτό το διάστημα να ξεκινήσετε την εφαρμογή ενός φιλόδοξου πλάνου. Τίποτα όμως δε σας εμποδίζει να εξετάσετε τις λεπτές λεπτομέρειες μιας στρατηγικής. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ο ένας τις ανάγκες του άλλου σε ό, τι σχεδιάζετε, θα πρέπει να υπολογίσετε και τυχόν προκλήσεις που ενδεχομένως προκύψουν. Μια απόφαση που λαμβάνεται τώρα, πρέπει να υποστηρίζεται από αυθεντική συνεργασία, αγάπη και σεβασμό! 

Ιχθύες

Προσπάθησε τώρα, να δημιουργήσεις μια πληθώρα φανταστικών προοπτικών στη σχέση σου. Καθώς η Σελήνη επηρεάζει το ζώδιό σου μερικές, μπορεί να είναι ασυνήθιστες ή περίεργες. Όμως αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πολύ περήφανη γι’ αυτές! Επομένως, μην απορρίψεις τις ριζοσπαστικές σου ιδέες…αντιθέτως φρόντισε να τις μοιραστείς με το ταίρι σου. Εξάλλου ο σύντροφός σου γνωρίζει πως είσαι μοναδική. Η υπέροχη φαντασία σου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μοναδικότητάς σου…. οπότε μην την υποβαθμίσεις! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments