Αθλητισμός

Μαραντόνα: Πρωτοσέλιδα και σκίτσα για τον Θεό του ποδοσφαίρου που «έφυγε»

Μαραντόνα: Πρωτοσέλιδα και σκίτσα για τον Θεό του ποδοσφαίρου που «έφυγε»
Μαραντόνα: Όπως και με τον Κόμπι Μπράιαντ, ποιος το πίστεψε όταν το διάβασε; Κι όμως, ο Αργεντινός θρύλος είναι νεκρός. Πρωτοσέλιδα εφημερίων ετοιμάζονται για χάρη του και σκίτσα κάνουν τον γύρο του ίντερνετ.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ετοιμάζονται για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ σκίττσα κάνουν τον γύρο του ίντερνετ. Ο Αργεντινός Θεός του ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στα 60 του χρόνια, όσο κι αν μας φαίνεται απίστευτο.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα της Equipe και της Liberation

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Humanite

Δείτε το σκίτσο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εμπνευσμένο από το «Χέρι του Θεού», το γκολ που σημείωσε ο Μαραντόνα απέναντι στην Εθνική Αγγλίας το 1986.

Την ίδια ώρα τεράστιοι αθλητές υποκλίνονται στο ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Ντιεγκίτο. Πρώτοι και καλύτεροι ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. «Ο Ντιέγκο είναι αιώνιος» έγραψε ο Αργεντινός αρχηγός της Μπαρτσελόνα.

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Για ένα ασύγκριτο μάγο κάνει λόγο ο CR9 σε μήνυμά του στο Twitter, ενώ έχει ανεβάσει μια κοινή τους φωτογραφία, όπου και οι δύο ποζάρουν χαμογελαστοί.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο με μια λιτή ανάρτηση είπε το δικό του αντίο στον Ντιεγκίτο, με τη φωτογραφία που φιλάει το τρόπαιο από το Μουντιάλ του 1986. Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη στο Twitter:

Πέρα, όμως, από τους διάσημους είναι ο απλός κόσμος που θρηνεί για τον Ντιέγκο Μαραντόνα από τους δρόμους της Νάπολι μέχρι τις γειτονιές του Μπουένος Άιρες και όλης της Αργεντινής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments