Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [25/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [25/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [25/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [25/11/20].

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει λιγότερο αμυντική και περισσότερο ανθεκτική συναισθηματικά αυτό το διάστημα. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μια καθυστερημένη συζήτηση με τον εραστή σου ή να ζητήσεις τη βοήθεια και την υποστήριξη, που ήσουν απρόθυμη να κάνεις νωρίτερα. Το να στηριχτείς στη βοήθειά του για να σημειώσεις πρόοδο στο θέμα που σε απασχολεί ή να ενημερωθείς για πράγματα που δεν θα μπορούσες μόνη σου, είναι θαυμάσιο και θα νιώσεις υπέροχα που το έκανες.

Ταύρος

Ένα ερωτικό ζήτημα που πιστεύεις πως πρέπει να κρατήσεις για τον εαυτό σου θα γίνει πολύ έντονο για να συνεχίσεις να το κρατάς κρυφό. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να πεις όσα σκέφτεσαι και νιώθεις ή στο ταίρι σου ή σε κάποιο άτομο που είναι πολύ κοντά σου. Πρέπει όμως να προηγηθεί μια ενδοσκόπηση, πριν αποφασίσεις να προβείς στις αποκαλύψεις σου. Λίγη αυτοσυγκράτηση και υπομονή….θα αποδειχθούν χρήσιμες.

Δίδυμοι

Αν οι επαγγελματικές σου αναζητήσεις σε κάνουν ανυπόμονη με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ερωτική σου ζωή, αποδέξου πως αυτό είναι περιττό και ενοχλητικό. Επειδή μπορεί να αφιερώσεις τη συναισθηματική σου ενέργεια στη σχέση σου… και να αναμειχθεί με μια αίσθηση για περιπέτεια. Η προσαρμογή και το αυξημένο πάθος για να νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένη ερωτικά, μπορεί και πρέπει να είναι προτεραιότητα τώρα.

Καρκίνος

Μια ερωτική πρόκληση ή ένα δίλημμα στη σχέση σου, μπορεί να μην έχει άμεση απάντηση. Όμως, ζητώντας υποστήριξη ή συμβουλές από έναν φίλο ή κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μπορείς να μάθεις αποκαλυπτικές και χρήσιμες πληροφορίες. Φυσικά, η απόφαση εναπόκειται αποκλειστικά σε σένα. Αλλά το να ξέρεις τι σκέφτονται οι άλλοι ή πώς αντιλαμβάνονται την ερωτική σου κατάσταση θα μπορούσε να έχει μερικά οφέλη.

Λέων

Οι ερωτικές σου ιδιότητες θα αναδυθούν υπέροχα και μπορεί να νιώσεις μια βαθιά επιθυμία να απολαύσεις σέξι περιπέτειες. Η Σελήνη επηρεάζει απομακρυσμένους προορισμούς και ορίζοντες. Σίγουρα, ίσως να μην μπορείς να ταξιδέψεις φυσικά σε κάποια εξωτικά μέρη με τον εραστή σου, όμως μπορείτε μαζί να κάνετε παθιασμένα σχέδια. Αυτά μπορούν να ενισχύσουν την ομαδική εργασία στη σχέση σου. Γι’ αυτό ασχοληθείτε με τα όνειρα και το σχεδιασμό τους. 

Παρθένος

Θα νιώσεις εξαιρετικά ευαίσθητη για τη δημιουργία αρμονίας στη σχέση σου, ενώ η Σελήνη επηρεάζει τα κοινά αγαθά. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να αναθεωρήσεις το πού ξοδεύετε χρήματα με το ταίρι σου, ειδικά αν αυτά χρειάζονται, για να επιτευχθεί ένας μελλοντικός φιλόδοξος στόχος σας. Φυσικά, δεν απαιτεί χρήματα κάθε ρομαντικό όνειρο. Όμως, η δημιουργία ενός οικονομικού σχεδίου και η πιστή εφαρμογή του, θα σου προσφέρει μια καθησυχαστική απόδειξη της ισχυρής δέσμευσης, που υπάρχει μεταξύ σας. 

Ζυγός

Η πολυάσχολη δουλειά στα επαγγελματικά σου θα απορροφήσει χρόνο που πρέπει να αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή. Πρέπει να τα κάνεις όλα σήμερα; Δεν μπορεί κάτι να αναβληθεί μέχρι αύριο; Δες τι μπορείς να κάνεις ώστε να βρεις περισσότερο χρόνο για να διασκεδάσεις με τον εραστή σου. Μην επιτρέπεις στις επαγγελματικές σου ανάγκες, να παραμερίζουν τις προσωπικές σου. Αυτή είναι μια ανθυγιεινή και άδικη ανισορροπία.

Σκορπιός

Η αντιμετώπιση των δυσάρεστων ή ανθυγιεινών συνηθειών στη σχέση σου, είναι μια θετική κίνηση. Αλλά μπορεί να διακινδυνεύσεις να το κάνεις έντονα. Με κάθε τρόπο, παίξε το ρόλο σου στο να εξαλείψεις την κουραστική ρουτίνα αντικαθιστώντας την με πιο υγιείς αλλαγές. Αλλά το να θέλεις να γίνουν όλα σύντομα, δεν είναι ο σωστός τρόπος που πρέπει να ακολουθήσεις. Οι μικρές σταδιακές αλλαγές δημιουργούν τα θεμέλια για κάτι μακροχρόνιο.

Τοξότης

Η ενθάρρυνση της ισορροπίας θα δημιουργήσει μια αισθητά ισχυρότερη αίσθηση αρμονίας και σεβασμού στη σχέση σου. Η αυτοσυγκράτηση και η προσπάθεια να εξαφανίσεις κάθε ερωτική ένταση ή διαφωνία, θα είναι το πρώτο βήμα. Έχετε με το ταίρι σου ένα εξαιρετικά χρήσιμο «δούναι και λαβείν». Αν αυτό που θέλετε είναι συμπόνια και κατανόηση, τότε ξέρετε και οι δύο τι να κάνετε. 

Αιγόκερως

Θα επιθυμείς με όλη σου την καρδιά, την ενίσχυση των συναισθηματικών σου θεμελίων τώρα. Έχεις επίσης μια πληθώρα φαντασίας για να δημιουργήσεις σταθερότητα και ασφάλεια στον κόσμο σου. Το πρώτο μέρος που μπορείτε να στοχεύσετε με τον εραστή σου, είναι το σπίτι σας. Η προσπάθεια που κάνετε τώρα θα προσφέρει πολύ περισσότερα από την προετοιμασία, για την αλλαγή των καιρών. Μπορεί να γίνει το «σημείο μετάβασης» για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και της οικειότητας…. όπως ποτέ άλλοτε.

Υδροχόος

Με το φεγγάρι να επηρεάζει το άμεσο περιβάλλον, μπορεί να νιώσεις εμπνευσμένη να μείνεις στο σπίτι με τον εραστή σου. Δεδομένων των τρεχουσών συνθηκών, ίσως δεν μπορείς να απομακρυνθείς από τη φωλιά σας, με τον τρόπο που θα ήθελες. Όμως μην το αφήσεις να σε εμποδίσει να διασκεδάσεις με τον εραστή σου, ειδικά αν η σχέση σας πρόσφατα πέρασε εντάσεις, λόγω αβεβαιότητας.

Ιχθύες

Να είσαι προσεκτική σχετικά με το βαθμό στον οποίο ανοίγεσαι σε κάποιον που συνδέεται με το ερωτικό σου παρελθόν. Μπορεί από περιέργεια να κάνεις αναζήτηση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή μπορεί να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο μ’ έναν πρώην. Μια φιλική πράξη από μεριάς σου όμως…ή μια φαινομενικά αβλαβής χειρονομία, μπορεί να έχει εκτεταμένες επιπτώσεις. Χειρίσου το θέμα, με προσοχή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments