Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Πόσα ζήτησε από την Σπόρτινγκ για συμβόλαιο

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Πόσα ζήτησε από την Σπόρτινγκ για συμβόλαιο
Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Ο αριστερός μπακ της Ρίο Άβε ζήτησε πολλά λεφτά από την Σπόρτινγκ, αξιοποιώντας και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Το όνομα του «παίζει» για τον Ολυμπιακό για μήνες. Ο λόγος για τον Ματέους Ρέις που έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, όμως, τελικά δεν ήρθε με την ομάδα του Πειραιά να παίρνει Χοσέ Χολέμπας και Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο πρώτος, όμως, έχει τραυματιστείμ ενώ έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά, ενώ ο δεύτερος δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στην ομάδα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα κινηθεί ξανά για την απόκτηση του Ματέους Ρέιςμ για να προσθέσει έναν ποιοτικό αριστερό μπακ στο ρόστερ του. Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται. Ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που δείχνει έτοιμη να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με το Sportime της Πέμπτης και την στήλη «Agent Greek», «οι δύο πλευρές έχουν επαφές, με τον παίκτη να ξεκαθαρίζει τα «θέλω» του. Τι ζήτησε; 900 χιλιάρικα! Πολύ καλά διαβάσατε. Δεν είναι αυτό το εντυπωσιακό για έναν παίκτη που ούτε το 1/4 αυτών δεν παίρνει τώρα. Το εντυπωσιακό είναι πως εκεί υποστήριξε πως έχει θέσει τον πήχη ο Ολυμπιακός (δεν ισχύει…)».

Είναι φανερό ότι ο Ρέις παίζει το «χαρτί» του Ολυμπιακού για να πιέσει την Σπόρτινγκ να κινηθεί από τώρα. Το συμβόλαιο του παίκτη με τη Ρίο Άβε ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, το καλοκαίρι του 2021, και ως εκ τούτου ο 25χρονος μπακ από τον Ιανουάριο μπορεί να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν τα βρήκαν με τη Ρίο Άβε για την μεταγραφή του Ματέους Ρέις, λόγω των υψηλών απαιτήσεων της πορτογαλικής ομάδας με συνέπεια ο Βραζιλιάνος να απέχει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου του. Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Σίλβα Κάμπος είχε δηλώσει στα τέλη Σεπτεμβρίου ότι ο παίκτης είχε αρνηθεί να παίξει στο ματς με την Γκιμαράες στις 27/9.

Ο Πορτογάλος παράγοντας ανέφερε: «Αρνήθηκε να παίξει στον αγώνα. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοια συμπεριφορά. Διαπραγματευόμαστε με μια ομάδα (σ. Ολυμπιακός) και αυτός πιέζει για να γίνει πιο γρήγορα. Του ζήτησα να ηρεμήσει και του εξήγησα ότι διαπραγματευόμαστε για να φτάσουμε σε συμφωνία». Μάλιστα, ο Κάμπος είχε κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού εκ μέρους του 25χρονου ποδοσφαιριστή. Ο αριστερός μπακ της Ρίο Άβε έχει παίξει μόλις σε δύο αγώνες με την ομάδα του τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments