Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η ομάδα του Πειραιά «μαγειρεύει» πριν να «πεινάσει»

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η ομάδα του Πειραιά «μαγειρεύει» πριν να «πεινάσει»
Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι γίνεται με τη θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα «βουνό» σε Ελλάδα και Ευρώπη, αυτό δεν σημαίνει ότι τα στελέχη του από το τμήμα scouting, αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς που έχει λόγο στις μεταγραφές, δεν ετοιμάζονται από τώρα για τον Ιανουάριο. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι μεταγραφές δεν κλείνονται τελευταία στιγμή. Απαιτείται προεργασία.

Η εφημερίδα Sportday αναφέρεται σε αυτή την στρατηγική του Ολυμπιακού που «μαγειρεύει» τις μεταγραφές πριν να «πεινάσει». Τι γίνεται, λοιπόν, με τη θέση του αριστερού μπακ που την τωρινή σεζόν «πονάει» τον Ολυμπιακό, έστω κι αν κινήθηκε ενεργά το καλοκαίρι.

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Όταν, για παράδειγμα, παίρνεις έναν παίκτη που αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα με τον τραυματισμό του, είσαι υποχρεωμένος να ψάξεις τη διάδοχη κατάσταση. Αυτό που έκαναν στον Ολυμπιακό για τη θέση του αριστερού μπακ. Είτε πάρουν οι Πειραιώτες τον Ματέους Ρέις είτε τον Μπιόρκαν, η ουσία δεν αλλάζει. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά απ’ τους υπόλοιπους επειδή μαγειρεύει από νωρίς. Πριν αισθανθεί την πείνα. Ο Νορβηγός έχει συμφωνήσει και απλώς τον κρατούν σταντ μπάι. Διότι ο Μαρτίνς προτιμάει τον Ρέις. Χωρίς να αποκλείεται η απόκτηση και των δύο».

Για τον Ρέις, οι φίλοι του Ολυμπιακού ξέρουν πολλά από το καλοκαίρι, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι ενδιαφέρεται και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το όνομά του Φρέντικ Αντρέ Μπιόρκαν ακούγεται εδώ και μέρες για τους «ερυθρόλευκους» μετά τον τραυματισμό του Χοσέ Χολέμπας και την αδυναμία του Ρούμπεν Βινάγκρε να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα Live Sport πριν δύο μέρες, οι πρωταθλητές προχωρούν για την απόκτηση του του Μπιόρκαν και μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένονται εξελίξεις.

Ο Μπιόρκαν είναι γέννημα θρέμμα του Μπόντο, ενώ ο πατέρας του Άασμουντ Μπιόρκαν ήταν επίσης ποδοσφαιριστής και είναι ο τεχνικός διευθυντής της Μπόντο Γκλιμτ. Ο Φρέντρικ είναι βασικό «γρανάζι» της ομάδας που εξασφάλισε πριν από λίγες μέρες το πρωτάθλημα Νορβηγίας για πρώτη φορά στην ιστορία της, αν και έχει ιδρυθεί το 1916.

Φέτος, μέχρι τώρα έχει 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ στην πορεία της Μπόντο Γκλιμτ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι διεθνής με την Εθνική Νορβηγίας σε επίπεδο Ελπίδων (12 συμμετοχές), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Νέων όπου είχε 8 συμμετοχές. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments