Αθλητισμός

Ραφίνια Ολυμπιακός: Έπαιξε με ένεση κόντρα στη Σίτι

Ραφίνια Ολυμπιακός: Έπαιξε με ένεση κόντρα στη Σίτι
Ραφίνια Ολυμπιακός: Ο Βραζιλιάνος μπακ χρειάστηκε να κάνει ένεση προκειμένου να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε ένα σημείο της χρονιάς που υπάρχουν συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Αρχικά δεν υπολογίζει στους Χασάν και Ελ Αραμπί που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Εκτός μάχης με τραυματισμό είναι και ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε και ο Ραφίνια.

Ο 35χρονος άσος είχε γυρίσει τον αστράγαλό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μέχρι τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Παρά το γεγονός πως αισθανόταν καλύτερα, οι ενοχλήσεις παρέμεναν ακόμα και χθες το πρωί, όταν δοκίμασε το πόδι του. Τελικά ο έμπειρος μπακ έδωσε κανονικά το “παρών” στο παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.  Ο ίδιος πάντως είπε στον Μαρτίνς πως ήθελε να παίξει στο παιχνίδι και αποφασίστηκε τελικά να μπει στην ενδεκάδα και να δοκιμάσει ξανά το πόδι του στο ζέσταμα. Όπως αναφέρει το “Φως των σπορ”, του έγινε και ένεση προκειμένου να μην πονάει, βγάζοντας τελικά ολόκληρο το ματς.

Ραφίνια : «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης»

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote tv, ο Βραζιλιάνος μπακ υπογράμμισε πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Παράλληλα, δήλωσε πως δεν ήταν στο 100% μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Ήταν προφανές πως δεν ήμουν στο 100%, μετά τον τραυματισμό μου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά ήθελα να βοηθήσω. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας, ξέρουμε πως αν πάρουμε δύο νίκες θα προκριθούμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης», τόνισε.

Ερωτηθείς για το τι είπε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μπάγερν, απάντησε: «Μίλησα μαζί του μετά το ματς, τον αγαπώ πολύ. Μοιραστήκαμε κάποιες σημαντικές στιγμές στα τρία χρόνια που ήμασταν μαζί στην Μπάγερν. Τον σέβομαι απεριόριστα και έχουμε μια πολύ καλή φιλία».

Τέλος, για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα είπε: «Είμαι πολύ λυπημένος. Ήταν ένας θρύλος του ποδοσφαίρου, με άγγιξε λίγο περισσότερο ο θάνατός του επειδή είμαι Λατινοαμερικάνος. Καλή δύναμη στην οικογένειά του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments