Πολιτική

Όλγα Γεροβασίλη: Μπήκαμε σε lockdown γιατί δεν έχουμε αρκετές ΜΕΘ

Όλγα Γεροβασίλη: Μπήκαμε σε lockdown γιατί δεν έχουμε αρκετές ΜΕΘ
Όλγα Γεροβασίλη: Η πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, λέγοντας πως «το ευκταίο, το αυτονόητο και το προφανές είναι βεβαίως να μη φτάνει ένας ασθενής στη ΜΕΘ».

«Το ότι σήμερα δεν διαθέτουμε ενισχυμένο ΕΣΥ με προσωπικό και υποδομές, το ότι δεν έχουμε αρκετές ΜΕΘ είναι ο λόγος για τον οποίο η χώρα μας εισήλθε σε παρατεταμένο lockdown», τόνισε το πρωί της Τετάρτης η Όλγα Γεροβασίλη. Ως καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open, η πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, λέγοντας πως «το ευκταίο, το αυτονόητο και το προφανές είναι βεβαίως να μη φτάνει ένας ασθενής στη ΜΕΘ».Κ

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Γεραπετρίτη για τις δηλώσεις του, κάνοντας λόγο για «τυμβωρυχία και προσβολή της κοινωνίας». Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, «τα στρατόπεδα είναι δύο:

Από τη μία το κυβερνητικό, που εκπέμπει μηνύματα κυνισμού, και από την άλλ’η οι γιατροί που εκπέμπουν SOS και οι πολίτες που ζουν με την αγωνία του κρεβατιού αν αρρωστήσουν». «Το ότι σήμερα δεν διαθέτουμε ενισχυμένο ΕΣΥ με προσωπικό και υποδομές, το ότι δεν έχουμε αρκετές ΜΕΘ είναι ο λόγος για τον οποίο η χώρα μας εισήλθε σε παρατεταμένο lockdown, με ό,τι σημαίνει αυτό για τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία, γι’ αυτό που επέρχεται, αυτό που θα γίνει στη συνέχεια και μετά την πανδημία. Το ένα φέρνει το άλλο. Όλα τα γεγονότα έχουν μία λογική σειρά και εξήγηση, υπάρχει αίτιο και αιτιατό», κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments