Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [26/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [26/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [26/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [26/11/20].

Κριός

Αν αισθάνεσαι πως υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις στα ερωτικά σου, τότε θα προσπαθήσεις να φτάσεις στη ρίζα του διλήμματος ή του μυστηρίου της σχέσης σου. Μπορεί όμως η προσπάθεια που κάνεις για να δεις ένα παλιό επαναλαμβανόμενο ζήτημα με νέο φως να πάρει τη μορφή της υπερβολικής αποφασιστικότητας. Νέες στάσεις και προοπτικές εμφανίζονται. Μία ή δύο πρέπει να τις αγκαλιάσεις. Κατόπιν, δες ποιες απαντήσεις έρχονται.

Ταύρος

Αν η μετατροπή μιας πλατωνικής σχέση σε κάτι παθιασμένο είναι για σένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον, τότε θα βρεις μια ιδανική ευκαιρία να το επιδιώξεις. Καθοδηγήσου μόνο από τον παραδοσιακό ταυρίσιο τρόπο σου, που ακολουθεί αργούς ρυθμούς. Αν είσαι σε σχέση και δεν νιώθεις ιδιαίτερη ενέργεια, τότε ενημέρωσε τον εραστή σου επειδή η έλλειψη κινήτρων μπορεί εύκολα να παρερμηνευθεί σαν έλλειψη ενδιαφέροντος

Δίδυμοι

Θα υιοθετήσεις μια καινούργια προσέγγιση στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Αυτή πιθανόν να περιλαμβάνει την αξιολόγηση ορισμένων συμπεριφορών απέναντι στην αγάπη και την οικειότητα που μπορεί να χρειάζονται ενημέρωση ή αναβάθμιση. Μπορείς ακόμα να είσαι ο γοητευτικός, σέξι εαυτός σου! Αλλά μην αντισταθείς στην πιθανότητα να γίνεις λίγο πιο ανοιχτόμυαλη ή πειραματική! Ποιος ξέρει τι σέξι ανακαλύψεις, περιμένουν;

Καρκίνος

Για άλλη μια φορά, η επιθυμία να πεις τα πράγματα με τ’ όνομά τους στη σχέση σου μπορεί να ενταθεί. Όμως, το να θολώνεις τις ειλικρινείς πεποιθήσεις ή απόψεις σου με τρόπο χιονοστιβάδας, δεν θα βοηθήσει ούτε εσένα, ούτε το ταίρι σου Μπορείς να δώσεις έντονη ενέργεια στις συζητήσεις σου τώρα. Εφάρμοσέ τη, με εξαιρετική προσοχή. Είσαι σέξι όταν είσαι αυταρχική αλλά μόνο μερικές φορές.

Λέων

Η Σελήνη επηρεάζει τις μεγάλες ιδέες και τα απομακρυσμένα μέρη, αυξάνοντας την επιθυμία να αντικαταστήσεις τη ρουτίνα στη σχέση σου, με κάτι πιο τολμηρό. Θα μπορούσες να υιοθετήσεις μια φιλοσοφική στάση απέναντι στην αγάπη, τον ρομαντισμό και την οικειότητα. Αν υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλεις να δοκιμάσεις, αλλά πρέπει να μάθεις περισσότερα για αυτά, αυτή είναι η ευκαιρία σου.

Παρθένος

Γνωρίζεις τι έχει γίνει προβλέψιμο ή βαρετό στη σχέση σου! Κι αυτό δεν είναι ούτε υγιές ούτε χρήσιμο, επειδή οι ίδιες επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, είναι απίθανο να έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτό που θέλεις, είναι μια αλλαγή. Θα διαπιστώσεις πως έστω και η παραμικρή αλλαγή, θα σου αρέσει! Γι’ αυτό απλά περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία.

Ζυγός

Μπορεί να χρειαστεί μια αυθόρμητη εξέλιξη στη σχέση σου, για να σου υπενθυμίσει πόσο μπορεί να συνεισφέρει, στο πάθος και τη μαγεία! Αν είσαι ανύπαντρη, τότε θα μπορούσες να νιώσεις τυχερή στην αγάπη. Ο αυθορμητισμός σου εκδηλώνεται και προσφέρει μπόλικο ενθουσιασμό, με τις απροσδόκητες ανατροπές του. Απόλαυσε τη βόλτα.

Σκορπιός

Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να εφαρμόσεις τη σέξι φαντασία σου, για να απαλλαγείς από περιοριστικά μοτίβα στην ερωτική σου ζωή. Αυτό θα σε κάνει να ρίξεις μια δεύτερη ματιά σε κάποιον. Η τύχη και ο αυθορμητισμός συνδυάζονται υπέροχα. Για αυτό χρησιμοποίησε αυτήν την άφθονη ενέργεια για να κάνεις μια ή δύο αλλαγές που θα μπορούσαν να αναζωογονήσουν το παθιασμένο πνεύμα σου.

Τοξότης

Το μυαλό σου θα δημιουργήσει μια ευχάριστη σειρά φαντασιώσεων αυτό το διάστημα, αλλά θα είναι σέξι ονειροπόληση… με σκοπό! Ωστόσο, για να δημιουργήσεις χώρο για νέα έντονα οράματα και σχέδια, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες πεποιθήσεις ή απόψεις που δεν υποστηρίζουν πλέον τον παθιασμένο σκοπό σου. Το μυαλό σου, ξέρει τι θέλει η καρδιά σου. Άκουσε όμως την καρδιά σου όταν σου λέει, να είσαι ρεαλίστρια όπου χρειάζεται.

Αιγόκερως

Θα αποκαλυφθούν νέα ενδιαφέροντα και νέοι τομείς, για να εφαρμόσεις το πάθος σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, το να βγεις από μια ρομαντική ή οικεία ζώνη άνεσης, θα σου αποκαλύψει μια υπέροχη σειρά παθιασμένων δυνατοτήτων, που είτε είχες απορρίψει παλαιότερα ή δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Γίνε πιο ανοιχτόμυαλη και περιπετειώδης, για να βρεις την ερωτική οικειότητα που επιθυμείς.

Υδροχόος

Η φυσική και εντυπωσιακή ικανότητα που έχεις να βλέπεις μπροστά, θα εφαρμοστεί τώρα στα ερωτικά σου. Θα νιώσεις την επιθυμία ν’ αρχίσεις να σχεδιάζεις το μέλλον σου. Είσαι αρκετά προσγειωμένη για να εντοπίσεις κάθε απαραίτητο βήμα. Εξάλλου η πρόοδος, βασίζεται στον προγραμματισμό. Απλώς μην φτάσεις στο σημείο να υπερισχύσει του πάθους σου, πρακτική σου στάση.

Ιχθύες

Θα αντιμετωπίσεις ένα ρομαντικό δίλημμα, για το οποίο η διαίσθησή σου έχει πολλά να σε συμβουλεύσει. Αλλά θα την ανακαλέσεις, αφού μιλήσεις με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο αν επιθυμείς να αποκτήσεις νέες προοπτικές για ένα παλιό θέμα. Συνέχισε λοιπόν να ψάχνεις την αλήθεια. Η αυτοπεποίθησή σου, αυξάνει την πιθανότητα να την βρεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments