Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [27/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [27/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [27/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [27/11/20].

Κριός

Επιθυμείτε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θέλετε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες μιας νέας σχέσης; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Το πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο ανθρώπων, των οποίων οι ιδέες και τα κίνητρα σας συναρπάζουν.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε μια σχέση, βασισμένη σε μια πιο πνευματική προοπτική από τις προηγούμενες. Έχετε κουραστεί να πέφτετε διαρκώς σε ακατάλληλους συντρόφους. Τώρα ψάχνετε κάποιον/α που να σας γεμίσει σε ψυχικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι έντονη. Κάποια περιστατικά από το παρελθόν, μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπετε τα τρέχοντα γεγονότα. Εάν ελπίζετε να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο, παρακολουθήστε μια συζήτηση ή μπείτε σε μια διαδικτυακή ομάδα!

Καρκίνος

Υπάρχουν πολλές εικασίες για την ερωτική σας ζωή… Και μπορεί κάτι να πάρει διαφορετική τροπή από αυτή που νομίζετε. Αυτά είναι καλά νέα, ακόμη κι αν ανησυχείτε για το πώς θα επηρεαστεί η σχέση σας. Μην είστε απαισιόδοξοι. Κάντε το πρώτο βήμα προς τα εμπρός.

Λέων

Σήμερα θα έχετε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες που αφορούν τη σχέση σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι έχει περισσότερες δυνατότητες από όσες νομίζατε. Είναι η ώρα να εστιάσετε σε όλα τα καλά και θετικά, ώστε να αρχίσετε να χτίζετε το μέλλον που τόσο λαχταράτε και οι δύο.

Παρθένος

Τα συναισθήματα σας είναι έντονα σήμερα. Αισθάνεστε αισιόδοξοι και θετικοί, έτοιμοι να δημιουργήσετε το ιδανικό μέλλον για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια στροφή στη σκέψη σας, να μην αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα σχέσης ως εμπόδιο. Δείτε ως ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο. Πρέπει να έχετε περισσότερη πίστη στις ικανότητές σας.

Ζυγός

Η ενέργεια της μέρας θα ξαναφέρει μια ιδέα, που με το ταίρι σας έχετε συζητήσει στο παρελθόν. Μπορεί να απαιτήσει μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σας, που θα σας βάλει σε μια νέα περιπέτεια. Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να την σκεφτείτε σοβαρά και να κάνετε τα πρώτα βήματα προς την πραγματοποίησή της.

Σκορπιός

Μια θετική αλλαγή είναι στην ατμόσφαιρα, που πιθανόν αφορά το σπίτι σας. Μπορεί με το ταίρι σας να σκέφτεστε να μετακομίσετε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε το ακίνητό σας. Σήμερα θα πάτε αυτή την απόφαση ένα βήμα παραπέρα, θα αρχίσετε να επεξεργάζεστε τις λεπτομέρειες. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό.

Τοξότης

Θα τα βρείτε μπαστούνια σήμερα. Μπορείτε να διαχειριστείτε ό,τι προκύψει στην ερωτική σας ζωή… Απλά μπορεί να αισθανθείτε καταβεβλημένοι από το πάθος και την ένταση. Εάν ψάχνετε για σχέση, μπορεί να σας εκπλήξουν όσα θα συμβούν. Καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι.

Αιγόκερως

Σήμερα θα αισθανθείτε την ανάγκη να αφεθείτε. Οι υποθέσεις της ερωτικής σας ζωής είναι πολύ έντονες και δεν θα θέλατε να χάσετε καμία στιγμή. Εάν έχετε βάλει στο μάτι κάποιο ξεχωριστό άτομο εδώ και καιρό, σχεδιάστε τώρα την προσέγγισή σας.

Υδροχόος

Σκέφτεστε την αγάπη ως περιπέτεια, οπότε μην εκπλαγείτε αν η ερωτική σας ζωή αρχίζει να κινείται προς νέα και συναρπαστικά μέρη. Εσείς και ο/η σύντροφός σας αισθάνεστε επιτέλους έτοιμοι να δεχτείτε μια πρόκληση: Να κάνετε κάτι που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής και της σχέσης σας. Αποφασίστε να κάνετε το πρώτο συναρπαστικό βήμα μαζί, σήμερα.

Ιχθύες

Μην χρονοτριβείτε άλλο! Ξεπεράστε πια αυτό το εμπόδιο ή ό,τι σας ενοχλεί στη σχέση σας. Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας πιστεύετε ότι αξίζει να συνεχίσετε, να ξέρετε ότι μπορεί να απαιτηθούν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περάσετε αλώβητοι αυτή την δύσκολη φάση. Όμως με αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια, όλα είναι δυνατά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments