Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [27/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [27/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [27/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [27/11/20].

Κριός

Με την Αφροδίτη που επηρεάζει τις αποκαλύψεις, θα νιώσεις ιδιαίτερα προσεκτική. Θα εκδηλωθεί σαν συστολή… που θα σε εμποδίσει να δείξεις το πάθος και τον ερωτισμό σου. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις αποκλεισμένη από το σύντροφό σου πιστεύοντας που σου κρατάει μυστικά . Προς το παρόν, σκέψου τι θέλεις να συζητήσεις μαζί του γιατί σύντομα θα κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε κάνει πιο συναισθηματική, προσεκτική και στοχαστική. Αν κάτι που αφορά την ερωτική σου ζωή απαιτεί αποστασιοποίηση, τότε αυτό μπορεί να είναι λογικό. Η διαίσθησή σου έχει άμεση πρόσβαση στην καρδιά σου. Αν τακτοποιήσεις τα ερωτικά σου θέματα, θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε θέματα που ήταν αόριστα για καιρό.

Δίδυμοι

Είναι στο χέρι σου αν θέλεις οι συζητήσεις με τον εραστή σου να είναι σοβαρές και ουσιαστικές ή ερωτικές κι επιπόλαιες Αυτή η στιγμή είναι κατάλληλη για να μοιραστείτε ενδιαφέρουσες ή βαθιές πληροφορίες μέσα από ευχάριστες αλληλεπιδράσεις. Αν υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα που χρειάζεται συζήτηση, τότε η ανάλαφρη προσέγγιση που έχεις φέρει στην ανταλλαγή σας, θα σε βοηθήσει να το δεις πιο ρεαλιστικά και ήρεμα.

Καρκίνος

Ένα ερωτικό σου ζήτημα, θα έχει μια σοβαρή κι απογοητευτική χροιά. Όσο και να προσπαθήσεις, θα δυσκολευτείς να την αλλάξεις. Αυτό όμως αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να εξηγήσεις στον εραστή σου τι σε ενοχλεί. Θα συνειδητοποιήσεις πως αν μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, το θέμα αμέσως θα σας φανεί πιο ανάλαφρο. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα θέμα, τώρα είναι η ώρα να το «θέσεις επί τάπητος».

Λέων

Όλα μπορεί να φαίνονται άνετα κι ερωτικά στη σχέση σου. Αλλά θα έχεις μια ενισχυμένη επιθυμία να ξεφύγεις από ό,τι έχει γίνει κουραστικά επαναλαμβανόμενο στο δεσμό σου και θα αναζητήσεις αυθορμητισμό και ζωντάνια. Αν χρειάζεσαι ερωτική διέξοδο, τότε δείξε λίγη πίστη στις πιο άγριες σαρκικές επιθυμίες σου. Δες πως μπορείς να κάνεις έστω και μία απ’ αυτές, πραγματικότητα.

Παρθένος

Η πραγματικότητα και η αποδοχή στα ερωτικά σου θέματα μπορεί ν’ αποδειχτεί χρήσιμη κι εμπνευσμένη. Όσο περισσότερο διατεθειμένη είσαι να αναζητήσεις απαντήσεις, τόσο πιο βαθιές θα είναι αυτές που καταφτάνουν. Υπάρχουν μαθήματα στην ερωτική σου ζωή, που πρέπει να «κατέχεις» τώρα. Η σχέση σου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια αλλά για όλους τους σωστούς λόγους.

Ζυγός

Η Αφροδίτη ρίχνει μια λάμψη στις αξίες και τις αρχές σου, μεταξύ πολλών άλλων. Αυτό θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ήρεμη και ευαίσθητη στάση για να αντιμετωπίσεις τυχόν εσωτερικές συναισθηματικές πληγές ή να επιλύσεις κάτι που μπορεί να είχε στραβώσει στο δεσμό σου. Μια χαλαρή, γλυκιά ατμόσφαιρα στηρίζει την αποφασιστικότητα και τις προθέσεις σου. Το να βάλεις τον εραστή σου στη ιδέα, δε θα σε δυσκολέψει καθόλου.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα εμπνευστείς για να εξερευνήσεις τις πιο αισθησιακές ιδιότητες της σχέσης σου. Μπορεί επίσης να θέλεις πρόοδο σε μια παθιασμένη συνεργασία, αλλά γνωρίζεις πώς και γιατί δεν μπορείς να επιταχύνεις την αλλαγή ή τις αλλαγές που θέλεις. Μερικές φορές, η υπομονή και η επιμονή μπορεί να είναι υπέροχα σέξι. Συνέχισε να κάνεις μεγάλα σχέδια ενώ κάνεις μικρά βήματα.

Τοξότης

Η αυτό θεραπεία θα είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά σου τώρα, ενώ η Σελήνη επηρεάζει την υγεία και την ευεξία. Μπορεί επίσης να είναι η στιγμή που αποδέχεσαι τη σχέση ανάμεσα στην προσωπική υγεία και την ζωντάνια της ερωτικής σου ζωής. Ο εντοπισμός τρόπων για να νιώσεις καλύτερα και να γίνεις καλύτερη, θα σε κάνει την τέλεια σύντροφο.

Αιγόκερως

Μια επίμονη κατάσταση στα ερωτικά σου θα μοιάζει με ένα παλιό δράμα που ξαναζωντάνεψε. Με το φεγγάρι να επηρεάζει την αυτο-έκφραση, θα καταλάβεις πως μπορείς να συνεννοηθείς και να καταλάβεις τον εραστή σου. Είναι η στιγμή για να καλλιεργήσεις στενότερες σχέσεις ρομαντισμού και οικειότητας. Η ζεστή και γλυκιά ατμόσφαιρα που επικρατεί τώρα, χρησιμεύει για να το καταλάβεις και να το χρησιμοποιήσεις.

Υδροχόος

Νιώθεις την επιθυμία να μοιραστείς κάτι προσωπικό με τον εραστή σου. Μιλώντας μαζί του, θα νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερη, χρησιμοποίησε την αυτοπεποίθηση με την αυτογνωσία σου, για να μιλήσεις με ειλικρίνεια για όσα σκέφτεσαι και νιώθεις. Αν βρίσκεσαι σε μια εκκολαπτόμενη σχέση, θα σου φανεί κατάλληλη η στιγμή να κάνεις μια προφορική δήλωση και να την εμβαθύνεις.

Ιχθύες

Μην αφήνεις μια απροσδόκητη εξέλιξη να σε κάνει να παραμερίσεις πράγματα που σου αρέσουν. Αντιμετωπίζεις αυθόρμητες περιστάσεις στα ερωτικά σου. Όμως δεν χρειάζεται να προκαλούν προβλήματα στον παράδεισο. Θα μπορούσε εύκολα να παρερμηνευθεί κάτι…εντελώς ξαφνικά! Η αγάπη χρειάζεται μια ένεση αυθορμητισμού τώρα για να κρατήσει τα πράγματα εντυπωσιακά. Καλή διασκέδαση, με ό, τι συμβαίνει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments