Video

Σούπερ Κική: Η συγκλονιστική ιστορία της ζωής της – Από τα ναρκωτικά, τη βία και τη φυλακή, στη λύτρωση

Σούπερ Κική: Η συγκλονιστική ιστορία της ζωής της – Από τα ναρκωτικά, τη βία και τη φυλακή, στη λύτρωση
Σούπερ Κική: Σε μια εκ βαθέων συζήτηση αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Πέμπτης (26 Νοεμβρίου) η Σούπερ Κική.

H Κική Λιτσάκη ή αλλιώς «Super Kiki» μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία που στιγμάτισε τα πιο αγνά χρόνια της ζωής της, τα ναρκωτικά, την παραβατική συμπεριφορά που την οδήγησε στον εγκλεισμό στη φυλακή για δύο χρόνια και την κατάθλιψη, μέχρι τη στιγμή της λύτρωσης.

Συνέντευξη στον δημοφιλή παρουσιαστή παραχώρησε η ταλαντούχα stand up comedian η οποία μοιράστηκε για πρώτη φορά τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της. Σε μια εκ βαθέων συζήτηση αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο.

«Πέρασα πολύ δύσκολα με τον πατέρα μου και έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία. Άκουγα τη λέξη μπαμπάς και μαμά και με έπιαναν τα κλάματα, δεν μπορούσα τα διαχειριστώ. Παρόλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και ν’ άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ», σχολίασε αρχικά.

«Ήταν βίαιος με τη μαμά μου και με εμένα. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από 5 χρονών, για κακή μου τύχη έχω πάρα πολύ δυνατό μνημονικό. Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω. Ο πατέρας μου μετά τον χωρισμό βρήκε μια άλλη γυναίκα, με την οποία δεν περνούσα καθόλου καλά, τις ώρες που έλειπε εκείνος από το σπίτι. Συνήθως οι γυναίκες του πατέρα μου με ζήλευαν γιατί εκείνος δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί».

Και προσέθεσε το εξής: «Ήμουν πασπαρτού, έμενα παντού, ήμουν πάντα με ένα βαλιτσάκι στο χέρι. Κυρίως έμενα με την μάνα μου. Αλλά δεν άλλαζε και πολύ γιατί η μάνα μου είχε έναν άλλον, ο οποίος ήταν αλκοολικός και με το που πήγαινε τρεις το μεσημέρι, ερχόταν έτοιμος για τσαμπουκά. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστος. Την αγάπη που μου έλειπε στο σπίτι, την έβρισκα στα σκυλιά. Μάζεψα 24 αδέσποτα σκυλιά και τα τάιζα, με ακολουθούσαν παντού, όπου πήγαινα».

«Στο σχολείο, ένα πρωί, μια συμμαθήτρια που ήταν και φίλη μού είπε πως η μαμά μου είναι βίζιτα γιατί δούλευε σε μπαρ. Για να το θυμάμαι, μάλλον το βίωσα σαν bullying. Αμυνόμουν με το χιούμορ, έκανα πολύ τον καραγκιόζη ειδικά σε αυτή την ηλικία. Ήμουν 8 χρονών».

Όσο για τα ναρκωτικά, «έφυγα πολύ μικρή από το σπίτι μου και έμενα σε έναν γείτονα μεγαλύτερο από μένα. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με ομοφυλόφιλο. Τον θαύμαζα πολύ. Η μάνα μου δούλευε άπειρες ώρες και η αλήθεια είναι πως, το έχει παραδεχθεί και εκείνη, ήταν στην κοσμάρα της εντελώς. Ασχολιόταν με άλλα πράγματα. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά».

«Δεν ήρθε κανένας και δεν προσέγγισα κανέναν. Κάπως έμπλεξαν οι στάνταρ φίλοι μου, στην αρχή τους κορόιδευα μέχρι που γύρισε και σε εμένα το πρώτο τσιγάρο. Ενθουσιάστηκα στην αρχή, είχε πλάκα και με τα χρόνια δεν είχε καθόλου πλάκα. Για χασίσι μιλάω πάντα και μετά άρχισα να πίνω χάπια. Κρυφά πάντα από τους φίλους μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments