Αθλητισμός

Ολυμπιακός ρόστερ: Συμφώνησε για ανανέωση με Καμαρά, Σισέ και Μπα

Ολυμπιακός ρόστερ: Συμφώνησε για ανανέωση με Καμαρά, Σισέ και Μπα
Ολυμπιακός ρόστερ: Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη δυναμική αφρικανική τριάδα για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Η τριάδα των Μαντί Καμαρά, Παπέ Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα θα παραμείνει στο λιμάνι αφού όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Αυτό που μένει είναι μόνο οι ανακοινώσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, οι Πειραιώτες έδωσαν τα χέρια με τους Καμαρά, Σισέ και Μπα για την ανανέωση της συνεργασίας τους και πλέον ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι σε πιθανές προτάσεις που θα φτάσουν για τους τρεις παίκτες. Το προσεχές διάστημα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για τις νέες συμφωνίες από τους πρωταθλητές.

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη – Οι δηλώσεις Μαρτίνς

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά από τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης με τον Άρη – και πώς να μην είναι. Τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει τις φιλοδοξίες του πραγματικότητα και έπλεξε το εγκώμιο του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

«Τα έχουμε πει για τον Μπουχαλάκη πολλές φορές», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός. «Πραγματικά το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι έχουμε μια ομάδα έτοιμη να θυσιαστεί που τα δίνει όλα για να πετύχει τους στόχους. Είμαστε μια ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες, τις οποίες θέλουμε να τις κάνουμε πραγματικότητα. Στα προβλήματα ψάχνουμε πάντα λύσεις, γιατί εκπροσωπούμε μια μεγάλη ομάδα που θέλει κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της.

Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Αντιμετωπίσαμε τον Άρη που είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα. Είχαμε δυσκολίες στην τελική, αυτό νομίζω ότι ήταν το πρόβλημα.

Ο Μπουχαλάκης είναι ένα παιδί που τα έχουμε πει πολλές φορές τι σημαίνει για την ομάδα μας και τα αποδυτήρια. Μετά από αυτά τα δύο γκολ, νομίζουμε ότι θα βρει ξανά τον εαυτό του. Πέρασε από μια φάση, όχι τόσο καλή και θα ξαναβρει τον εαυτό του είμαι σίγουρος μετά από αυτά τα γκολ. Ο Κάιπερς και ο Βρουσάι μας απέδειξαν ότι μπορούμε να βασιστούμε σε εκείνους. Ξέρουμε την αξία τους».

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί του δυνατού φέτος Άρη, ειδικά μετά την έλευση του Άκη Μάντζιου, είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Super League 1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments